Kuva: AOP

Tom Holland paljasti seuraavan roolinsa - tanssitaidot pääsevät hyötykäyttöön

07.12.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Tom Holland näyttelee legendaarista Fred Astairea elämäkertaelokuvassa.

Muun muassa Spider-Man-elokuvista tunnettu Tom Holland, 25, nähdään seuraavaksi legendaarisen tanssijan Fred Astairen roolissa. Holland on itse vahvistanut asian AP:n haastattelussa. Miehen mukaan elokuvaprojekti on vielä hyvin varhaisessa vaiheessa.

- En ole vielä lukenut käsikirjoitusta. Sitä ei ole vielä annettu minulle, Holland sanoo Varietyn mukaan.

Elokuva kertoo Fred Astairen elämäntarinan. Astaire oli legendaarinen tanssija, näyttelijä ja laulaja, joka oli mukana yli 30:ssä filmatisoidussa musikaalissa. Lisäksi hän loi uraa Broadwayn ja West Endin musikaalinäytöksissä. Astairen ammattiura kesti lähes 70 vuotta. Mies menehtyi vuonna 1987. Yhdessä Ginger Rogersin kanssa Astaire muodosti ikonisen tanssiparin, ja kaksikko tähditti useita elokuvia yhdessä.

Ginger Rogers ja Fred Astaire (kuva: AOP)

Tom Holland on aiemmin osoittanut musikaalisuutensa ja lahjakkuutensa tanssimisessa. Holland aloitti näyttelijänuransa Lontoon West Endissä esiintyessään Billy Elliot -musikaalin pääroolissa vuosina 2008–2010. Holland on esitellyt tanssitaitojaan myös muun muassa Lip Sync Battle -ohjelmassa, jossa hän esitti Singin’ in the Rain -klassikon ja Rihannan Umbrellan. Videon viraaliksi menneestä esiintymisestä pääset katsomaan alta.

Tom Holland tähdittää tulevaa Spider-Man: No Way Home -elokuvaa, joka tulee Suomessa ensi-iltaan 15. joulukuuta.

Lue myös: Maksaisitko leffalipusta yli 20 000 euroa? Uusi Spider-Man-elokuva päätyi ikävän ilmiön keskelle

Lue myös: Seuraavan James Bondin roolia havittelee nyt myös Spider-Man-tähti: "Hän puhuu siitä paljon"

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat