Kuva: AOP

Sylvester Stallonen Rocky-tavaraa huutokaupattiin jättisummilla - yksi vihko kohosi hintavimmaksi

08.12.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Hurjalla summalla huutokaupattu vihko pitää sisällään Stallonen käsin kirjoittamia muistiinpanoja ensimmäiseen Rocky-elokuvaan.

Sylvester Stallonen, 75, pitkään elokuvauraan liittyvää tavaraa on myyty huutokaupassa suurilla hinnoilla. Huutokauppa järjestettiin sunnuntaina, ja myynnissä oli lähes 500 tavaraa muun muassa Rocky- ja Rambo-elokuviin liittyen.

Kuva ensimmäisestä Rocky-elokuvasta (kuva: AOP)

Korkeimmalla hinnalla myytiin vihko, joka sisältää Stallonen käsin kirjoittamia käsikirjoitusmuistiinpanoja ensimmäiseen Rocky-elokuvaan. Kyseinen vihko myytiin huutokaupassa noin 387 300 eurolla, eli yli kahdeksan kertaa kalliimmalla hinnalla kuin oli arvioitu. Punakantisessa vihossa on kirjoitettuna muun muassa juonen yksityiskohtia, dialogia ja hahmojen kehittelyä. Stallone toimi itse Rocky-elokuvan käsikirjoittajana. Leffa tuli ensi-iltaan vuonna 1976 ja voitti parhaan elokuvan Oscar-palkinnon.

Käsikirjoitusmuistiinpanoja sisältävä vihko myytiin jättisummalla. (kuva: AOP)

Huutokaupassa myytiin myös muiden Rocky-elokuvien käsikirjoituspätkiä, jotka Stallone on kirjoittanut käsin. Stallone on käsikirjoittanut myös Rocky-elokuvan viisi jatko-osaa.

Myynnissä oli myös nyrkkeilyhanskoja ja muita vaatekappaleita. Suureen hintaan kohosivat esimerkiksi Stallonen Rocky III -elokuvassa käyttämät nyrkkeilyshortsit, jotka myytiin noin 177 000 eurolla.

Myös kyseisille shortseille tuli ennakoitua enemmän hintaa. (kuva: AOP)

Lue myös: Sylvester Stallone palaa Marvel-supersankarirooliinsa - "Elokuvien tekeminen on kuin tiedettä"

Lue myös: Klassikkoelokuvan taistelukohtaus oli viedä Sylvester Stallonen hengen - "Hän murskasi minut"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat