Kuva: AOP

Dwayne Johnson palkittiin vuoden komediatähtenä - omisti palkinnon vastanäyttelijälleen

08.12.2021 12:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Johnson sai palkinnon Disney-elokuvasta Jungle Cruise.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnson, 49, palkittiin People´s Choice Awards -gaalassa vuoden komediaelokuvatähtenä Disney-elokuvasta Jungle Cruise.

- Arvostan tätä paljon ja olen kiitollinen. Kiitos siitä menestyksestä, jonka Jungle Cruise on saanut teidän kauttanne. Haluamme viihdyttää kaikkia ympäri maapallon, Johnson aloitti palkintopuheensa.

Tämän jälkeen mies sanoi, että omistaa palkinnon myös Jungle Cruisen toiselle tähdelle, Emily Bluntille, 38.

- Tämä palkinto menee myös mahtavalle naiselle ja upealle näyttelijälle, joka on hauska ja fiksu ja melkein yhtä siivoton kuin minäkin, varsinkin muutaman tequilan jälkeen. Emily Blunt, tämä palkinto on myös sinulle. 

Jungle Cruise -elokuvassa seikkaillaan Amazonin viidakoissa letkeää herjaa heittelevän kippari Frank Wolffin (Johnson) ja pelottoman tutkijan tri Lily Houghtonin (Blunt) matkassa.

Pelkästään elokuvateattereissa elokuva ylitti nopeasti 100 miljoonan dollarin, eli noin 84,5 miljoonan euron, lipputulot ja avausviikonloppunaan tuloja kertyi 35 miljoonaa. Ainoastaan neljä muuta elokuvaa, Fast & Furious 9, A Quiet Place Part 2, Black Widow sekä Godzilla vs. Kong, on pystynyt samaan koronapandemian aikana.

Jungle Cruise on myös ollut katsottavissa Disney+-palvelussa.

Lue myös: Dwayne Johnsonin vatsalihakset ovat herättäneet kysymyksiä - näyttelijä kertoo, mistä on kyse

Lue myös: Dwayne Johnsonin ja Emily Bluntin tähdittämä seikkailuelokuva menestyy hyvin - jatko-osa tulossa

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat