Kuva: AOP

Brooke Shields tuomitsee nyt teiniaikojensa haastattelun: "Sehän oli käytännössä rikollista"

08.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Brooke Shields antoi 15-vuotiaana televisioidun haastattelun, joka tehtiin Calvin Klein -mainoksesta nousseen kohun jälkeen.

Näyttelijänä ja mallina tunnettu Brooke Shields, 56, on puhunut teiniaikojensa televisioidusta haastattelusta tuomitsevaan sävyyn. Shields antoi 15-vuotiaana haastattelun Barbara Waltersille esiinnyttyään kohauttaneessa Calvin Kleinin mainoskampanjassa. Shields kertoo Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa kokeneensa haastattelun kysymykset tungetteleviksi.

- Sehän oli käytännössä rikollista. Ei se ollut mitään journalismia, Shields sanoo.

Haastattelussa Barbara Walters muun muassa tiedusteli Shieldsin vartalon mittoja. Lisäksi hän kysyi, onko Shieldsilla joitain salaisuuksia äidiltään. Haastattelu toteutettiin sen jälkeen, kun Shieldsin Calvin Klein -mainos oli herättänyt kohua. Joidenkin mielestä farkkumainoksessa oli seksuaalisesti vihjaileva sävy, vaikka Shields oli vasta 15-vuotias.

- Tiedätkö, mikä tulee minun ja Calvin Kleinieni väliin? Ei mikään, Shields sanoi mainoksessa.

Brooke Shields vuonna 1980 (kuva: AOP)

Shields ei itse ajatellut mainoksessa olevan seksuaalisesti vihjailevaa sävyä.

- Olin naiivi. En ajatellut, että sillä olisi mitään tekemistä alushousujen kanssa. En ajatellut, että siinä olisi ollut mitään seksuaalista. Olisin voinut sanoa niin siskostani, että mikään ei voi tulla minun ja siskoni väliin. Jos siihen oli tarkoitettu jotain kaksimielisyyttä, sitä ei selitetty minulle, Shields on myös muistellut kohua.

Vuoden 1980 Calvin Klein -mainos käynnisti Shieldsin mallinuran. Samana vuonna nuori Shields tähditti myös Blue Lagoon -elokuvaa, jonka seksuaalista sisältöä niin ikään kauhisteltiin.

Lue myös: Näyttelijä Brooke Shields joutui rajuun onnettomuuteen - taistelee nyt kävelykykynsä puolesta

Lue myös: Brooke Shields paljasti, kuinka hänen äitinsä suojeli häntä irvokkailta miehiltä - ylistää tapaa

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat