Kuva: AOP

Joulun suosikkileffa saattaa saada jatkoa - moni alkuperäisistä näyttelijöistä olisi mukana

09.12.2021 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Ensimmäinen Yksin kotona -elokuva sai ensi-iltansa yli 20 vuotta sitten.

Kahta ensimmäistä Yksin kotona -elokuvaa ilkeän isoveljen roolissa tähdittänyt Devin Ratray, 44, paljastaa haastattelussaan, että näyttelijäkaartilla on mahdollisesti haaveissaan vielä jatko-osa huippusuositulle elokuvasarjalle.

Ratray kertoo, että hänen näyttelijäkollegansa Jed Cohen, 45, Diana Rein, 43, Terrie Snell, 77, Angela Goethals, 44, ja Hillary Wolf, 44, olivat alkaneet viritellä suunnitelmaa jatko-osasta. Ratray kertoo, että hänetkin lisättiin viestiketjuun joitakin päiviä sitten.

- Perhe yhdistyy omalla painollaan, joten kuka tietää, mitä tapahtuu tulevaisuudessa, Ratray vihjaa.

Vaikka monia tuttuja kasvoja onkin mukana, ei pääosanäyttelijän Macaulay Culkin, 41, osallistumisesta puhuttu haastattelussa mitään eikä hän ole ainakaan kyseisessä viestiketjussa mukana. Ratray itse ylistää kaikkia kollegoitaan, heiltä oppimiaan asioita ja uskoo Yksin kotona -elokuvilla olleen suuri vaikutus elämäänsä.

- Tästä elokuvasta on tullut perintö, joka on vaikuttanut perheisiin jo yli sukupolven verrran. En tiedä, mitä elämä olisi ollut ilman Yksin Kotona -elokuvia. Olen tajunnut, että tämä elokuva on isompi kuin minä. Se on jäänyt pysyväksi jäljeksi perheisiin, Ratray kuvailee.

Yksin kotona sai ensi-iltansa yli 20 vuotta sitten, loppuvuodesta 1990. Sitä ovat seuranneet Yksin kotona 2, Yksin kotona 3 ja vielä viimeisimmäksi Yksin kotona 4 vuonna 2002. Elokuvien roolitus on kuitenkin vaihtunut suuresti osien välillä.

Lue myös: Yksin kotona -elokuvasta tuttu talo tuli vuokralle Airbnb:ssä - katso, miltä siellä näyttää

Lue myös: Macaulay Culkin ja fanit haluavat poistaa Donald Trumpin Yksin kotona 2 -elokuvasta - mitä tilalle?

Lähteet: People, NME

Kilpailut

Uusimmat