Kuva: AOP

Yksin kotona -tähteä syytetään tyttöystävänsä kuristamisesta - pari erosi heti tapauksen jälkeen

14.12.2021 14:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Joulun suosikkielokuvien paluustakin on huhuttu.

Vain vajaa viikko Yksin kotona -elokuvien paluuhuhujen jälkeen yksi tähtinäyttelijöistä Devin Ratray, 44, joka esitti elokuvissa Buzz-isoveljeä, on tullut syytetyksi tyttöystävänsä kuristamisesta.

TMZ-sivuston mukaan pari ajautui pahaan riitaan hotellihuoneessaan Oklahomassa ja Ratrayn väitetään käyneen riidan aikana väkivaltaiseksi. Tyttöystävä pakeni tilannetta väitetysti käytävään, ennen kuin poliisi saapui.

Seuraavana aamuna Ratrayn nimettömänä pysyttelevä kumppani teki rikosilmoituksen, jossa kertoi Ratrayn kuristaneen häntä, pitäneen kättä hänen suullaan estäen hengittämisen sekä lyöneen häntä.

Ratrayn oma edustaja kiistää väitteet väkivallasta ja kertoo, että riita oli vain sanallinen eikä muuttunut fyysiseksi tappeluksi. Näyttelijän edustaja vahvistaa, että pariskunta on eronnut välikohtauksen jälkeen.

(kuva: AOP)

Ratray antoi viime viikolla haastattelun, jossa kertoi, että Yksin kotona -elokuvien näyttelijät haaveilevat vielä mahdollisesti jatko-osasta elokuvasarjalle, jonka viimeinen elokuva julkaistiin vuonna 2002.

Lue myös: Joulun suosikkileffa saattaa saada jatkoa - moni alkuperäisistä näyttelijöistä olisi mukana

Lue myös: Yksin kotona -elokuvasta tuttu talo tuli vuokralle Airbnb:ssä - katso, miltä siellä näyttää

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat