Kuva: AOP

13 vuotta raittiina ollut Jackass-tähti näyttää huumekoukun raakuuden - shokeeraava kuvapari

31.12.2021 14:15 - Roy Kokkonen

Steve-O vieroittautui huumeista 13 vuotta sitten. Hän julkaisi pysäyttävän kuvaparin, joka näyttää kuinka huonoon kuntoon huumeet voivat ihmisen viedä.

Jackass-sarjasta ja elokuvista tunnettu Steve-O, 46, julkaisi pysäyttävän Instagram-päivityksen, jossa hän näyttää kuinka huooon kuntoon huumeaddiktio voi ihmisen viedä.

Steve-O, oikealta nimeltään Stephen Gilchrist Glover oli vuosien ajan koukussa eri huumeisiin. Hän juhlii tänään 11. maaliskuuta 13. vuottaan raittiina. 

Kuvaparissa mies nähdään kuvattuna vuosina 2006 ja 2021. Vanhempi kuva on laajalle levinnyt otos, jossa huonokuntoinen Steve-O nojaa pöytää vasten päihteiden ympäröimänä. 

Uudemmassa kuvassa päihteet ovat vaihtuneet smoothieen, parsakaaliin ja muihin vihanneksiin.

"Olen niin kiitollinen, että juhlin tänään 13. vuotta raittiina. Kiitos kaikille, jotka ovat auttaneet minua pääsemään näin pitkälle. Ja kuten aina, kiitos Johnny Knoxvillelle rakastavan tönäisyn antamisesta, joka aloitti matkani", tähti kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Knoxville ja miehen muut ystävät pakottivat miehen hoitoon vuonna 2008. Hän joutui pakkohoitoon mielisairaalaan, jonka jälkeen hän on vieroittautunut huumeista.

Steve-O kertoi vuonna 2019, että hän oli pahimmillaan niin koukussa ja välinpitämätön, että käytti kerran kokaiinia, jonka päälle oli roiskunut HIV-positiivisen ihmisen verta. 

Lue myös: 20 vuoden huumehelvetistä selviytynyt Riikka auttaa nyt muita ja kertoo, millaista on olla koditon

Lue myös: Jackass-tähti paljastaa hurjan muiston huumehuuruisesta elämästään: 'Koko tilanne oli päin v**tua'

Lue myös: Jackass-tähti Steve-O:n viimeisin temppu loppui lyhyeen: Killui vaipoissa vilkkaan tien yläpuolella

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran 11.3.2021.

Kilpailut

Uusimmat