Kuva: YouTube

Harry Potter -erikoisjakson traileri nostaa tunteet pintaan: "Tämä sai minut itkemään"

21.12.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Jakso julkaistaan HBO Maxilla 1. tammikuuta.

Suursuosioon nousseen Harry Potter -elokuvasarjan paluusta on haaveiltu fanien keskuudessa vuosien ajan. Nyt tuosta toiveesta on tulossa totta, edes jollain tapaa, kun elokuvien tähdet tapaavat toisensa 20 vuotta ensimmäisen elokuvan julkaisun jälkeen.

Juhlavuoden kunniaksi tutut kasvot tekevät paluun kuvauspaikoille. Jakso tulee näyttämään syvällisemmän katsauksen kulissien taakse hittielokuvien tekoprosessiin ja näyttelijöiden ajatuksiin hittielokuvien teosta. Aiemmin on huhuttu myös siitä, että jaksossa nähtäisiin myös joitain kohtauksia uudelleen näyteltyinä.

Pääosia näyttelevä kolmikko Daniel Radcliffe, 32, Emma Watson, 31, ja Rupert Grint, 33, ovat kaikki mukana. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun he palaavat rooleihinsa elokuvasarjan päättymisen jälkeen. 

Jakso julkaistaan HBO Maxilla 1. tammikuuta. Juuri julkaistun trailerin perusteella luvassa on kyyneleitä, naurua ja nostalgiaa. Aivan, kuten odottaa saaattoikin. 

"Lopun kohtaus, se jossa puhutaan perheestä, sai minut itkemään."

"Tätä katsoessani palasin lapsuuteeni. Nostalgista."

"Tämä sai minut itkemään. Olen niin iloinen, että tämä tehtiin."

"En malta odottaa, että näen tämän."

Tunteita herättävän trailerin pääset katsomaan alta. 

Harry Potter -elokuvasarja perustuu J. K. Rowlingin samannimiseen kirjasarjaan. Ensimmäinen elokuva, Harry Potter ja viisasten kivi julkaistiin marraskuussa 2001, viimeisin 2011.

Elokuvasarja teki nuorista päänäyttelijöistä maailmankuuluja tähtiä. Heidän elämänsä muuttui hetkessä. Siihen ei varmasti kukaan ollut varautunut, vaikka alkuun ainakin erään päätähden vanhemmat epäröivät lapsensa laittamista mukaan elokuvaan. 

Radcliffen vanhemmat olivat nimittäin hieman epävarmoja siitä, haluavatko lapselleen roolia velhomaailmasta. Vanhemmat pelkäsivät, että ala-asteikäiselle Harry Pottereista tuleva kuuluisuus voi olla liikaa käsiteltäväksi.

- Sanoimme Danielin isälle, että haluamme suojella poikaa ja pidämme hänet turvassa. Herra Radcliffe ymmärsi tämän lopulta ja antoi pojalleen mahdollisuuden elokuvissa. Ymmärrämme täysin huolen, sillä kuka vanhempi ei olisi huolissaan siitä, että lapsesta tulee nuorella iällä maailmantähti? ohjaaja Chris Columbus on kertonut aiemmin. 

Lue myös: Kuka Harry Potter -hahmo olet? Tee testi ja ota selvää!

Lue myös: Kuinka hyvin tunnet Harry Potter -kirjat? Testaa tietosi 10 kysymyksellä

Kilpailut

Uusimmat