Kuva: YouTube / Netflix

The Witcher -tähti Henry Cavill puuttui sarjan herkkään kohtaukseen - "Hän tunsi tarinan paremmin"

24.12.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Witcher -sarjan toinen tuotantokausi on nyt julkaistu ja se on ollut hyvin suosittu.

Juttu sisältää juonipaljastuksia The Witcher -sarjan toisesta tuotantokaudesta.

Vuonna 2019 julkaistun jättisuositun The Witcher -sarjan toinen tuotantokausi julkaistiin 17. joulukuuta Netflix-palvelussa. Sarja on noussut nyt ympäri maapalloa, kuten Suomessa, Netflixin katsotuimmaksi ja se on kerännyt valtavan määrän positiivisia arvosteluja. Esimerkiksi Rotten Tomatoes -elokuvasivuston kriitikot ovat antaneet toiselle tuotantokaudelle yhteisarvosanaksi 93/100.

Yhdessä uuden tuotantokauden jaksossa nähdään monille faneille herkkä hetki, kun noituri Geraltin hevonen Roach menehtyy chernobog-hirviön hyökkäyksessä. Sekä sarjan päätähti Henry Cavill, 38, että käsikirjoitustiimi halusivat hevoselle kunniakkaan kuoleman ja tämän vuoksi siihen otettiin hirviö mukaan.

Ohjelman tuottaja Lauren Schmidt Hissrich paljasti Polygon-julkaisulle, että varsinkin Cavill halusi kohtauksesta herkän ja tunteellisen. Hissrich oli ensin ajatellut hetkeen koomisemman puheen, mutta Cavill ei asiaa hyväksynyt.

- Sanoin Henrylle, että luotan sinuun, koska tunnet tarinan paremmin. Seuraavana päivänä hän toi tämän uskomattoman lausahduksen, joka nähdään Sword of Destiny -kirjassa. Se sopi täydellisti Roachin kuolemaan.

Cavillin esittämä Geralt sanookin lopulta seuraavasti (vapaasti suomennettuna): - Nauti viimeisestä kävelystäsi niittyjen ja usvan läpi. Älä pelkää häntä, sillä hän on ystäväsi.

Tämän jälkeen Geralt päättää pahoin loukkaantuneen eläimen päivät puukolla.

The Witcher perustuu puolalaisen Andrzej Sapkowskin kirjoittamiin fantasiakirjoihin, joiden pohjalta on luotu myös menestynyt samanniminen videopelisarja.

Lue myös: The Witcher -tähdestä uusi James Bond? Näyttelijä kommentoi huhuja

Lue myös: The Witcher -tähti Henry Cavill haluaisi näytellä myös toisessa videopeliin perustuvassa sarjassa

Lähde: Polygon

Kilpailut

Uusimmat