Kuva: AOP

James Franco avautui seksiriippuvuudestaan - myönsi harrastaneensa seksiä oppilaidensa kanssa

23.12.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Francon mukaan kaikki muuttui, kun hän luki kälyltään saamansa kirjan.

Näyttelijänä sekä tuottajana tunnettu James Franco, 43, avautui tuoreessa, lähes nelituntisessa haastattelussa seksiriippuvuudestaan. Haastattelussa hän myönsi olleensa täysin sokea muiden ihmisten tunteille.

- Olin täysin sokea kaikelle sille. En tietoisesti halunnut satuttaa ketään, Franco kertoo.

Francon mukaan homma karkasi käsistä siinä vaiheessa, kun hän tajusi ettei voinut olla uskollinen kenellekään. 

- Ennen Isabelin tapaamista, petin kaikkia, hän kertoo.

Miehen mukan hän ei kuitenkaan ollut kaveri, joka olisi harrastanut yhden yön -juttuja. 

- En koskaan ollut sellainen yhden yön -juttuja tekevä tyyppi. En vain pystynyt olemaan ihmisten kanssa läsnä. Jossain vaiheessa minusta tuntui siltä, että satutin kaikkia.

Hän myöntää, että naisilta saadusta huomiosta tuli hänelle eräänlainen huume, johon hän jäi koukkuun vuosien ajaksi. Hän tajusi ongelmansa, kun hänen kälynsä antoi hänelle kirjan, joka käsitteli seksiriippuvuutta.

- Tajusin, että apua, minä olen juuri tuollainen. Siihen asti minulla toki oli ollut aavistus siitä, että tämä saattaa olla ongelma. Tajusin, että tämä on ongelma, jota en voi ratkaista yksin. 

Viimeisen neljän vuoden aikana Franco on omien sanojensa mukaan tehnyt paljon töitä riippuvuudesta irtautumisen kanssa. 

- Olen hyödyntänyt kokemuksiani ja muuttanut sitä kautta itseäni.

Franco on aiemmin kertonut rehellisesti kamppailustaan alkoholin kanssa. Hän kamppaili ongelman kanssa teini-ikäisenä, mutta raitistui täytettyään 17. 

Vuonna 2018 lukuisat naiset syyttivät miestä seksuaalisista väärinkäytöksistä. Hän on noussut myös otsikoihin sen jälkeen, kun hänen kerrottiin yrittäneen houkutella 17-vuotiasta tyttöä hotellihuoneeseensa. Hän myönsi tekonsa ja kertoi käyttäneensä huonoa harkintaa. 

Vuonna 2019 naisopiskelijat haastoivat Francon oikeuteen seksuaalisesta ahdistelusta. 

Naisten mukaan heitä painostettiin erilaisiin seksikohtauksiin. Heitä myös kehotettiin riisuutumaan, sillä se olisi uran kannalta välttämätöntä. Naisille luvattiin parempia työmahdollisuuksia alaston- ja seksikohtauksia vastaan. Naiset opiskelivat Francon perustamassa elokuvakoulussa. Haastattelussa Franco myönsi harrastaneensa seksiä myös oppilaiden kanssa. 

- En mennyt sänkyyn kaikkien kanssa, mutta kyllä, harrastin seksiä joidenkin opiskelijoiden kanssa ja se oli väärin. 

Franco aloitti uransa Freaks And Geeks -sarjassa 1990-luvun lopussa. Sen jälkeen hänet on nähty lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Maailmanlaajuista kuuluisuutta Franco sai vuonna 2001 esiintymällä James Deanin elämään pohjautuvassa elämäkertaelokuvassa James Dean, josta hän voitti Golden Globe -palkinnon parhaana näyttelijänä.

Lue myös: James Franco nettiraivon kohteena gaalavoiton jälkeen - "Kaikki tietävät, että hän on nilkki!"

Lue myös: Näyttelijäkomistus vedettiin mukaan Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaisteluun

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat