Kuva: AOP

Harry Potter -tähdet paljastavat, että halusivat irtisanoutua rooleistaan: "Olin peloissani"

29.12.2021 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Näyttelijät kamppailivat lapsitähteytensä kanssa.

Harry Potter -tähdet Emma Watson, 31, ja Rupert Grint, 33, paljastavat, että olivat vähällä irtisanoutua rooleistaan suositussa elokuvasarjassa, sillä lapsitähteys oli heille niin raastavaa.

Watson kuvailee kirjoitelleensa senaikaiseen päiväkirjaansa paljon yksinäisyydestä ja tajunneensa myös, että takaisin ei enää oikein voinut kääntyä.

- "Olin peloissani. En tiedä oletteko koskaan tunteneet sellaista käännöskohtaa, jossa tajuat, että "tämä on tavallaan lopullista nyt", Watson kuvailee aikaa, kun julkisuus astui osaksi hänen elämäänsä.

Watson muistelee, että pöhinä näyttelijöiden ympärillä alkoi toden teolla oikeastaan vasta viidennen elokuvan, Harry Potter ja Feeniksin kilta ilmestyttyä vuonna 2007. Watson oli tuolloin 16-vuotias.

- Minulla oli tavallaan samanlaisia tunteita kuin Emmalla. Pohdin, millaista elämä olisi, jos lopettaisin, myötäilee myös Grint.

Nuoret näyttelijät eivät kuitenkaan juurikaan jakaneet tuntojaan aiheesta keskenään.

- Emme oikeastaan koskaan puhuneet siitä. Veikkaan, että kaikki käsittelimme sen omassa tahdissamme. Se ei varmaankaan tullut mieleemme, että meillä kaikilla oli samankaltaisia tunteita, Grint jatkaa. 

Kaikki kuitenkin pysyivät rooleissaan.

- Fanit aidosti haulusivat meidän onnistuvan ja me olimme aidosti kaiki toistemme tukena. Kuinka hienoa se on? Watson kuvailee päätöstään jäädä.

Harry Potter 20 Vuotta: Paluu Hogwartsiin -erityisjakso julkaistaan HBO Max -suoratoistopalvelussa 1. tammikuuta 2022.

Lue myös: Harry Potter -erikoisjakson traileri nostaa tunteet pintaan: "Tämä sai minut itkemään"

Lue myös: Vieläkö tunnistat kaikki? Harry Potter -näyttelijöiden yhteiskuva hurmaa somessa

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat