Kuva: AOP

Faneilla villi, mutta uskottava teoria - nähdäänkö Sinkkuelämää-Samantha hahmona toisessa Netflix-sarjassa?

31.12.2021 15:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Cattrall jättäytyi Sinkkuelämää-porukasta, koska hänellä oli hankalat välit kollegoihinsa.

Kim Cattrallin, 65, esittämän Samantha Jonesin puuttumista Sinkkuelämää-sarjan jatko-osasta, And Just Like Thatista on harmiteltu, mutta nyt faneilla onkin teoria jonka mukaan Samanthan hahmo tullaan näkemään pian toisessa Netflix-sarjassa.

And Just Like Thatissa Samanthan puuttuminen selitetään sillä, että hän työskentelee nykyisin Lontoossa. Fanit ovatkin arvelleet, että hänet tullaan näkemään toisessa hittisarjassa, Pariisiin sijoittuvassa Emily in Parisissa.

Teoria voi kuulostaa villiltä, mutta sille on löydetty järkevän kuuloisia perusteluja. Ensinnäkin molempien sarjojen takana on sama tuottaja, Darren Star. Tällainen kytkös voisi siis teoriassa olla mahdollinen.

Myös tarinallisesti sarjat olisivat sekoitettavissa. Sekä Samantha että Emily työskentelevät mainosalalla, joten he voisivat luontevasti kohdata työnsä merkeissä. Mikäli Samantha ei saapuisi työnsä puolesta Pariisiin, on Emilyllä myös rakastettu Lontoossa, joten ainakin hänen olisi luotevaa matkata sinne ja sillä reissulla kohdata Sinkkuelämää-hahmo.

Cattrall itse ei ole suoraan kommentoinut asiaa, mutta fanit ovat tulkinneet vihjeeksi myös selfien, jonka näyttelijä julkaisi Instagram-tilillään Emily in Paris -puvustajan kanssa. Julkaisun näet alta tai täältä.

Lue myös: Toinenkin Sinkkuelämää-nelikosta oli kieltäytyä jatko-osasta: "Todella ajattelin, etten aio tehdä sitä"

Lue myös: Ensisilmäyksellä-jatko-osan ensimmäinen traileri julki - Sinkkuelämää-tähti loistaa uudessa roolissaan

Lähde: New York Post

Kilpailut

Uusimmat