Kuva: AOP

Helena Ahti-Hallbergin uimapukukuvaan tuli kauneuskirurgiasta vihjaava kommentti - vastasi tyhjentävästi

31.12.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Tanssii tähtien kanssa -tuomari kertoo Instagram-kommentissaan, että on turvautunut plastiikkakirurgiaan aikoja sitten.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu Helena Ahti-Hallberg, 53, on jakanut Instagramiin kuvia Thaimaan lämmöstä. Nainen on jakanut muun muassa itsestään kuvan uimapuvussa uima-altaan reunalta.

”Etätöissä”, kuuluu ytimekäs kuvateksti.

Jos upotus ei näy, näet julkaisun täältä.

Kuvaan on tullut paljon ihastelevia kommentteja, mutta eräs kommentoija on kuitenkin nostanut esiin epäilyksensä Ahti-Hallbergille tehdystä kauneuskirurgiasta.

”Kuka vaan 53-vuotias näyttää hyvältä, kun rintoihin pumpataan täytettä ja ehkä pikku piikkiruiskeita muuallekin ja maskeeraajat saa ihmeitä aikaan”, kommentoija kirjoittaa.

Ahti-Hallberg on vastannut kommenttiin. Nainen sanoo, ettei ole ottanut rintoihinsa täytettä tai muokannut ulkonäköään ruiskeilla.

”Niinpä, täällä Thaimaan lämmössä olen kateellisena katsonut, miten ryhdikkäiltä silikonit näyttävät. Itse äidin perintönä saadut rinnat eivät kilpaile samalla tasolla. Ruiskeet sinne tänne varmaan toimivat, uskallatko sinä? Minä en”, Ahti-Hallberg kirjoittaa.

Nainen jatkaa, että hänelle on tehty plastiikkakirurgisia toimenpiteitä 26 vuotta sitten. Hän kertoo, että tuolloin hänen kasvonsa operoitiin kahteen kertaan vakavan auto-onnettomuuden jäljiltä. Nainen jatkaa kertomalla, että on kuitenkin pohtinut jo vuosien ajan silmäluomileikkaukseen menemistä.

Ahti-Hallberg myös ottaa kantaa kommentissa esiin nostettuun maskeeraajien työnjälkeen.

”Ja maskeeraajista olen aivan samaa mieltä kanssasi, ovat loistavia ja saavat tehtyä ihmeitä, suosittelen sinullekin, jos olet lähdössä juhliin tai muuten erityiseen tilaisuuteen.”

Kuvaan tulleesta kauneusleikkauskommentista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: Helena Ahti-Hallberg ei millään halunnut Masked Singeriin - taustalla lapsuuden trauma

Lue myös: MTV: Helena Ahti-Hallberg yllättyi TTK-kisaajien taidoista, mutta kenellä oli parhaat lanteet?

Kilpailut

Uusimmat