Kuva: AOP

Kanye West hankki talon ex-vaimonsa naapurista - mitä siitä ajattelee Kardashianin perhe?

03.01.2022 13:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Lähipiirin mukaan Kim Kardashianille asia ei ole ongelma.

Kerroimme hiljattain siitä, kuinka Kanye West, 44, hankki uuden asunnon ex-vaimonsa Kim Kardashianin, 41, naapurista. 

Lähipiiri valotti syitä päätöksen taustalta. West hankki asunnon kyseisestä naapurustosta siksi, että hän voisi olla lähempänä lapsiaan. Kardashian on tietojen mukaan täysin sinut asian kanssa, mutta muu Kardashian-perhe on hiukan epäilevällä kannalla.

Lähipiirin mukaan he pitävät päätöstä lähinnä outona.

- Kim on täysin sinut sen faktan kanssa, että Kanye hankki asunnon hänen kotiaan vastapäätä. Sen sijaan muut Kardashianin perheen jäsenet pitävät sitä erittäin outona ratkaisuna. He ovat vakuutelleet Kimille sitä, ettei kukaan oikeasti osta taloa ex-kumppaninsa naapurista, jos he todella ovat eroamassa.

- Fakta on se, että niin Khloén kuin Kourtneynkin lapset näkevät molempia vanhempiaan, vaikka he eivät asukaan naapureina.

Perhe onkin lähipiirin mukaan sitä mieltä, että Kimin pitäisi asettaa rajat ex-miehensä toiminnalle.

- Heidän mukaansa Kimin tulisi asettaa jonkinlaiset rajat. Kanye olisi aivan hyvin voinut ostaa talon muutaman korttelin päästä ja hänellä olisi silti lyhyt matka tapaamaan lapsiaan.  

Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014. Kardashian haki avioeroa tämän vuoden alkupuolella. Parilla on neljä yhteistä lasta, North, 7, Saint, 5, Chicago, 3, ja Psalm, 2.

Kilpailut

Uusimmat