Kuva: AOP

Kanye West osti talon Kim Kardashiania vastapäätä - lähde kertoo syyn

28.12.2021 17:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kanye West, eli Ye, ja Kardashian asuvat nyt hyvin lähellä toisiaan, kertovat uutislähteet.

Räppäri Kanye West, eli Ye, 44, on ostanut talon Kim Kardashianin, 41, kodin vastapäätä, monet lähteet raportoivat. Kardashian asuu kodissaan hänen ja Westin lasten kanssa. Asunnot sijaitsevat Calabasasin alueella Los Angelesissa Yhdysvalloissa.

Syy talokaupoille on varsin selkeä. West nimittäin haluaa olla lähellä lapsiaan.

- Hän haluaa olla lastensa vieressä. Hän huomasi talon olevan myynnissa joulukuun alussa ja teki kaupat jo ennen jouluaattoa, lähde kertoo E News! -sivustolle.

West aikoo ensin purkaa talon ja rakentaa sen uudelleen.

- Vielä kuluu aikaa, ennen kuin West voi kokonaan muuttaa uuteen taloonsa. Mutta hän on asiasta todella iloinen ja niin ovat myös lapset, lähde jatkoi.

Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014 ja Kardashian hakiavioeroa tämän vuoden alussa. Heillä on neljä yhteistä lasta, North West, 7, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2

- Haluan vain täyttä onnellisuutta. Tietenkin tiedän, että pelkkä ihanuus ei ole todellisuutta, mutta jos saisin sitä ennemminkin valtaosan ajasta, se olisi kaikki mitä haluan, Kardashian kertoo. Kardashian kertoi äidilleen Kris Jennerille, 65, Keeping Up with the Kardashians -finaalijaksossa ja sanoi, että seitsemän vuotta kestänyt avioliitto oli tuhoon tuomittu ja hän etsi todellista onnellisuutta.

Westille ero on ollut kova paikka, sillä mies on muun muassa kutsunut Kardashiania edelleenkin vaimokseen sekä anellut häntä takaisin kesken keikan. 

Lue myös: Kim Kardashian haluaa virallisesti sinkuksi - avioeroprosessi vielä kesken

Lue myös: Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

Lue myös: Kim Kardashian paljasti vihdoin todellisen syyn avioeroon Kanye Westista

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat