Kuva: All Over Press

Ben Affleck pakotettiin korjauttamaan hammasrivinsä roolia varten: "He pakottivat olemaan seksikäs"

12.01.2022 09:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Affleck muistelee, että ulkoisten toimenpiteiden mittavuus yllätti hänet.

Näyttelijä Ben Affleck, 49, on varmasti monien julkkisihastuksen kohde, mutta uransa alkuaikoina hänestä tuntui oudolta, millaista hurmuria hänestä yritettiin elokuviin rakentaa. 

Vuonna 1998 näyttelijä oli hyppäämässä rooliinsa elokuvassa Armageddon, mutta ohjaajan mielestä hän ei sellaisenaan ollut vielä aivan sopiva seksikkääksi kirjoitettuun roolihahmoonsa. Muun muassa Affleckin purukalustossa oli parantamisen varaa. Näyttelijä itse kertoo, että oli odottanut valmistautumiseltaan jotain melko kevyttä, kuten suihkurusketuksessa käymistä. 

- Olin vähän naiivi. He pakottivat minut korjaamaan hampaani, treenaamaan ja olemaan seksikäs. "Ole seksikäs?" Miten minä sen teen, Affleck muistelee hämmennystään.

Affleck muistaa, että ohjaajalla oli hyvin selkeä visio, kuinka paidattomasta Affleckista tulisi elokuvan trailerissa varma kassamagneetti. 

- Hän ajatteli, että "Tuo menee traileriin ja myy lippuja", näyttelijä kuvailee.

Armageddon ei noussut elokuvana varsinaiseksi ilmiöksi, mutta Affleck paljastaa hänen lastensa rakastavan kyseistä elokuvaa. Samassa haastattelussa hän kertoo, että muistelee erityisen lämmöllä myös toista tähdittämäänsä elokuvaa, josta ei tullut hittiä, mutta joka oli Affleckille itselleen merkityksellinen. Gigli oli lipunmyynniltään suorastaan floppi, mutta siellä Affleck tapasi Jennifer Lopezin, 52, jonka kanssa palasi viime vuonna yhteen vuosien jälkeen.

Lue myös: "Se oli aallonpohja" - Ben Affleck kertoo, miksi Justice Leaguen tekeminen oli niin kamalaa

Lue myös: Ryan Reynolds on jo vuosia sekoitettu pitseriassa toiseen tähtinäyttelijään: "En ole korjannut heitä"

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat