Kuva: AOP

Kim Kardashian on kuin uusi ihminen parisuhteen myötä - jopa perhe on hämmästellyt muutosta

13.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian seurustelee koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Kim Kardashian, 41, on poikaystävänsä Pete Davidsonin, 28, kautta löytänyt itsestään uusia piirteitä. Lähteen mukaan jopa Kardashianin perhe on yllättynyt, kuinka paljon Kim on muuttunut. 

- Kim lähes unohti, kuinka pitää hauskaa, kun hän oli Kanyen kanssa. Pete on nöyrä ja Kim opettelee hänen kauttaan nöyryyttä. Kardashianin perhe ei ole koskaan nähnyt tällaista puolta Kimistä, mutta he ovat onnellisia, kun Kim on onnellinen, lähde kertoi Hollywood Life -julkaisulle. 

Davidsonin ansiosta Kim Kardashian vaikuttaa jälleen myös enemmän omalta itseltään, eli rennolta ja rakastavaiselta. 

- Monet ajattelevat Kimiä jotenkin toisella tavalla, mutta oikeasti hän on rento ja jalat maassa -tyyppiä. Tietenkin hän rakastaa luksuselämää, mutta hän myös haluaa olla verkkareissa ja nauttia ajastaan sohvalla ja pelleillä, toinen lähde ilmoitti.

Kardashian haki avioeroa viime vuoden alussa räppäri Kanye Westistä. Lähteiden mukaan Kardashianin "harteilta on pudonnut suuri kivi", sillä hän tuntee itsensä jälleen vapaaksi.

Avioeroprosessi on vielä kesken, sillä Westillä ja Kardashianilla on esimerkiksi omaisuus jakamatta. On jopa uskottu, että West hidastelee tahallaan prosessissa. Voit lukea lisää täältä. 

Lue myös: Kanye Westin deitti on Kardashian-fani - "Halusin, että he olisivat minun perheeni"

Lue myös: Hidasteleeko Kanye West eroprosessissa? Kim Kardashian on valmis lähes jokaiseen vaatimukseen

Lue myös: Netflix julkaisee Kanye Westistä dokumentin - nimi aiheutti hämmennystä

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat