Kuva: AOP

Vieläkö muistat ikonisen Spider-Man-hetken? Kirsten Dunst on ylpeä kohtauksesta

14.01.2022 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vuonna 2002 julkaistussa Spider-Man-elokuvassa nähdään kuuluista kohtaus, jossa Dunstin esittämä MJ suutelee supersankaria.

Suosikkisupersankari Spider-Man on ollut viime aikoina paljon esillä, sillä hahmosta julkaistu uusi elokuva Spider Man: No Way Home on ollut valtava menestys. Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti 1,5 miljardia dollaria sekä tehnyt historiaa heti avausviikolla.

Vuosituhannen alussa ensimmäistä Spider-Man-trilogiaa tähdittänyt Kirsten Dunst, 39, muistelee vuonna 2002 julkaistua Spider-Man-elokuvaa edelleenkin lämmöllä. Kyseisessä elokuvassa nähdään muun muassa ikoninen kohtaus, jossa Spider-Man ja Dunstin esittämä MJ suutelevat vesisateessa niin, että supersankari roikkuu pää alaspäin.

Kohtaus vuoden 2002 Spider-Man-elokuvassa. (kuva: AOP)

- En edes ajatellut kohtausta kuvatessa, että siitä tulee niin iso juttu, Dunst sanoo W Magazine -julkaisun haastattelussa. 

Ohjaaja Sam Raimi oli antanut ennen kohtausta Dunstille kirjan, jossa esiteltiin kuuluisia suudelmia.

- Sam halusi oikeanlaista tunnelmaa mukaan, vaikka Tobey riippui pää alaspäin. Olen kuitenkin ylpeä, että sain olla osa elokuvaa ja tuota kohtausta. Nyt kun jälkikäteen katsoo, tuo suudelma on kyllä hieno. 

 

Vuoden 2002 Spider-Man-elokuvassa supersankaria esitti Tobey Maguire. Elokuva oli maailmanlaajuinen hitti ja tuotti satoja miljoonia dollareita. 

Lue myös: Spider-Man-tähti joutui valehtelemaan jopa ystävilleen - 'Salaisuus oli pidettävä'

Lue myös: Spider-Man-tähti ei ollut "tarpeeksi komea" tähdittämään toista elokuvasarjaa: "Olin pakkomielteinen"

Lue myös: Spider-Man-tähti ei ollut "tarpeeksi komea" tähdittämään toista elokuvasarjaa: "Olin pakkomielteinen"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat