Kuva: AOP

Netflixin korealaiskauhulle ei todennäköisesti ole luvassa loppua: "Aiomme pysyä tahdissa"

17.01.2022 08:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Korealaissarjat ovat tulleet suoratoistopalveluun rytinällä.

2021 tullaan muistamaan vuotena, kun Netflix marssitti valikoimaansa joukon toinen toistaan karmivampia sarjauutuuksia, jotka olivat myös kaikki lähtöisin Koreasta. Ensin yleisö hurahti Squid Gameen, sitten Hellboundiin ja seuraavaksi mahdollisesti zombie-sarja All Of Us Is Deadiin.

Eikä tykitys todennäköisesti tule loppumaan siihen. Netflix aikoo investoida korealaissarjoihin huimia summia jatkossakin.

- Kaikki kilpailijamme investoivat aggressiivisesti Korean markkinoihin ja me aiomme pysyä tahdissa, Netflixin korealaissisällön varapääjohtaja Don Kang kuvailee.

Tarkkaa budjettia tuleville hankinnoille Kang ei paljastanut, mutta kertoi sen verran, että se ei tule ainakaan alittamaan vuoden 2021 korealaissarjojen budjettia eli huimaa 404 miljoonaa euroa.

- Viime vuonna Netflix näki valtavaa potentiaalia, kiitos Squid Gamen, My Namen ja Hellboundin suosion. Niiden lisäksi aiomme esitellä joitakin elokuvia kuten myös viihdesarjoja, jotka liikkuvat olemassaolevien genrejen ja formaattien rajoilla, Kang lupailee.

Lue myös: Yllätysuutinen! Netflixin hittisarja palaa uutena versiona ja Squid Gamen pääosanäyttelijän tähdittämänä

Lue myös: Nyt se on tutkittu - miksi superraaka Squid Game koukuttaa ja kärsimys viihdyttää?

Lähde: NME

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat