Kuva: AOP

Andrew Garfield valehteli jopa ex-puolisolleen Emma Stonelle Spider-Man-roolista: "En tiedä, mistä puhut"

18.01.2022 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Emma Stone sai tietää totuuden vasta elokuvan nähdessään.

Artikkeli sisältää juonipaljastuksen Spider-Man: No Way Home -elokuvasta.

Näyttelijä Andrew Garfield, 38, joutui valehtelemaan jopa ex-puolisolleen ja kollegalleen Emma Stonelle, 33, mukanaolostaan Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Aiemmin Garfield ja Stone olivat näytelleet rakastavaisia The Amazing Spider-Man -elokuvassa (2012) ja sen jatko-osassa (2014).

Garfield piti uskollisesti salaisuuden siitä, että hän näyttelee Peter Parkerin ja Spider-Manin yhtä versiota uudessa elokuvassa. Näyttelijä kertoo asiasta Happy Sad Confused -podcastissa. Hänen mukaansa Emma Stone kyseli innokkaasti, onko mies mukana uudessa elokuvassa.

- Hän laittoi minulle viestejä jatkuvasti. Hän kysyi, olenko uudessa Spider-Man-elokuvassa. Vastasin, että ”en tiedä, mistä puhut”. Hän kehotti minua kertomaan hänelle, mutta sanoin, että ”en oikeasti tiedä”, Garfield sanoo.

Lopulta Stone sai tietää Garfieldin mukanaolosta vasta elokuvaa katsoessaan.

Garfield ja Stone seurustelivat neljän vuoden ajan tavattuaan The Amazing Spider-Man -elokuvan kuvauksissa. Kaksikko on pysynyt eron jälkeen ystävällisissä väleissä.

Andrew Garfield on kertonut aiemmin, että valehtelu elokuvaroolista esimerkiksi omille ystäville oli stressaavaa. Hän kuitenkin halusi, ettei yllätys mene pilalle.

- En tykkää valehdella, enkä ole hyvä siinä, mutta suhtauduin siihen vähän niin kuin pelinä, Garfield on todennut The Wrapin haastattelussa.

Lue myös: Spider-Man-tähti joutui valehtelemaan jopa ystävilleen - 'Salaisuus oli pidettävä'

Lue myös: Spider-Man-tähti ei ollut "tarpeeksi komea" tähdittämään toista elokuvasarjaa: "Olin pakkomielteinen"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat