Kuva: AOP

Huippumalli Bella Hadid jakoi itkuisia selfieitä - kertoo nyt, miksi teki näin

19.01.2022 15:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Bella Hadid kertoo kärsineensä jo vuosien ajan mielenterveysongelmista.

Huippumalli Bella Hadid, 25, avautuu WSJ Magazinen haastattelussa kamppailustaan mielenterveysongelmien kanssa. Hadid on aiemmin avannut hankalia tuntemuksiaan myös Instagramissa, mihin nainen jakoi marraskuussa useita kuvia itsestään itkemässä. Hadid kertoo nyt haastattelussa, miksi päätti jakaa nämä kuvat.

- Haluan, että kuka tahansa, joka tuntee samoin, tietää, että on okei tuntea niin, Hadid sanoo.

Kyseiset selfiet pääsee näkemään alla olevasta monikuvaisesta päivityksestä. Jos päivitys ei näy alla, klikkaa tästä.

Hadid kertoo kärsineensä jo vuosien ajan ahdistuneisuudesta ja masennuskausista. Raa’an rehelliset selfiet ovat olleet naiselle kommunikaation keino muutenkin kuin Instagramissa.

- Kun minulla oli pahoja masennuskausia ja äitini tai lääkärini kysyi, miten voin, minulla oli tapana lähettää kuva kirjoittamisen sijaan. Se oli minulle helpointa, koska en kyennyt selittämään, mitä tunsin, Hadid kertoo.

Hadid sanoo, että hän on kokenut rankkaa ja elämistä vaikeuttavaa fyysistä ja henkistä kipua.

- En tiennyt, miksi näin oli. Tuota on kestänyt viimeisimmät kolme vuotta.

Hadid muistuttaa, että Instagramissa monelta käyttäjältä nähtävä täydellinen maailma ei ole todellinen. Hän halusi itkupäivityksellään murtaa somealustan kiiltävää pintaa.

- Vaikka Instagramissa asiat näyttävät hyvin kauniilta, lopulta olemme kaikki samasta puusta veistettyjä. Minulle teki hyvää, että pystyin kertomaan oman totuuteni. Jossain vaiheessa en vain enää pystynyt julkaisemaan kivoja ja nättejä kuvia, Hadid sanoo.

Hadid on saanut paljon kiitosta siitä, että uskaltautui jakamaan rehellisiä kuvia ja olemaan totuudenmukainen tuntemuksistaan.

Hadid kertoo haastattelussa, että hänen mielenterveytensä tilanne vaihtelee edelleen ja hänellä on sekä hyviä että huonoja päiviä.

Lue myös: Bella Hadid julkaisi kuvan alusvaatekuvauksista - avustajan ilme keräsi kommenttivyöryn

Lue myös: Nely, 20, muistuttaa hämmentävän paljon Bella Hadidia - katso somen sekoittaneet videot

Lähde: People

Uusimmat