Kuva: FOX

Tennispallotykillä suoraan päähän - jotkut temput olivat liian rajuja Melkein MENSA -ohjelmaan

18.01.2022 17:15 - Roy Kokkonen / roy.kokkonen@bauermedia.fi

Joka jaksossa on mukana sähkö ja jokin räjähtävä elementti.

Melkein MENSA -ohjelman tänään alkava neljäs tuotantokausi on tietovisaa, komiikkaa ja toimintaa yhdistävä viihdeohjelma, jossa vieraat laittavat itsensä likoon paitsi henkisesti, myös fyysisesti.

Perinteisiä tietovisakysymyksiä vaikeuttavat erikoiset haasteet ja kannustimet, kuten sähköiskut ja käsiin hetkenä minä hyvänsä räjähtävät jätti-ilmapallot.

Joka jaksossa on mukana sähkö ja jokin räjähtävä elementti., mutta muuten teemat valitaan jaksottain. Kaikki ideat testataan etukäteen ja jotkut on hylätty liian riskialttiina.

– Olemme muun muassa testailleet t-paitakanuunoita ja tennispallotykkejä. Eräässä kokeilussa sain tennispallon päähäni noin sadanviidenkymmenen kilometrin tuntinopeudella. Olin pukeutunut asianmukaisiin suojavarusteisiin, mutta on sanomattakin selvää, että kyseistä kaasuasetta emme ottaneet kuvauksiin asti, tuottaja Taku Kaskela kertoo tiedotteessa.

– Erästä peliä varten puolestaan kiinnitimme kattoon suurikokoisia elementtejä, mutta totesimme, että tehtävästä aiheutuisi lavasteille liian paljon osumaa. Jouduimmekin hylkäämään idean liian tuhoisana, hän jatkaa.

Juha Perälän ja Eero Ritalan juontaman ohjelman vieraina nähdään tunnettuja suomalaisia eri aloilta, kuten kakkosjaksossa vierailevat Radio Novan iltapäiväjuontajat Esko Eerikäinen ja Suvi Hartlin.

Tänään nähtävässä ensimmäisessä jaksossa nähdään näyttelijä Mikko Töyssy, voimamies Mika Törrö ja tv-persoona Anne Kukkohovi.

Melkein MENSA tiistaisin Foxilla kello 20.

Lue myös: Esko Eerikäinen kieltäytyi neljä kertaa kutsusta uutuusrealityyn - "Pelotti tosi paljon"

Uusimmat