Kuva: AOP

Ana de Armas leikattiin pois vuoden 2019 komediasta - pettyneet fanit vaativat Universalilta miljoonakorvauksia

25.01.2022 22:15 - Iiro Myllymäki

Kaksi leffakatsojaa pettyi pahasti, kun Ana de Armas ei ollutkaan mukana Yesterday-elokuvassa, vaikka oli esiintynyt trailerissa.

Kaksi elokuvakatsojaa on nostanut ryhmäkanteen elokuvastudio Universalia vastaan. Syynä on se, että vuonna 2019 julkaistussa Yesterday-elokuvassa ei nähdäkään näyttelijä Ana de Armasia, 33, vaikka nainen on mukana elokuvan trailerilla. Kanteen nostajat ovat sitä mieltä, että Universal on syyllistynyt valheelliseen ja harhaanjohtavaan markkinointiin. Heidän mukaansa trailerissa uskotellaan, että Ana de Armasilla olisi ”merkittävä rooli” elokuvassa.

Muun muassa Deadline-sivusto uutisoi kanteesta, jonka ovat jättäneet yhdysvaltalaiset Conor Woulfe ja Peter Michael Rosza. He kertovat vuokranneensa elokuvan Amazon Prime Videosta ja maksaneensa tästä noin 3,54 euroa molemmat. Nyt kaksikko pyrkii saamaan oikeusteitse viisi miljoonaa dollaria, eli noin 4,4 miljoonaa euroa, vahingonkorvauksina itsensä ja muiden Ana de Armasin poissaolosta pettyneiden katsojien puolesta. Deadlinen mukaan Ana de Armas esiintyy yli kolmen minuutin trailerissa noin kymmenen sekunnin ajan.

Yesterday-elokuvan käsikirjoittaja Richard Curtis on selventänyt CinemaBlendin haastattelussa, miksi Ana de Armas päädyttiin leikkaamaan elokuvasta pois. Ana de Armasin roolihahmo oli näyttelijä Roxanne, jota kohtaan päähenkilö Jack (Himesh Patel) tuntee vetoa, vaikka onkin parisuhteessa. Elokuvan tekijät päättivät ottaa Roxannen kokonaan pois elokuvasta, koska he eivät halunneet vihjata päähenkilön mahdollisella uskottomuudella.

Elokuva kertoo miehestä, joka tajuaa eräänä päivänä, että koko muu maailma on unohtanut Beatlesin musiikin. Mies päättää omia yhtyeen kappaleet ja nousee maailmanlaajuiseksi sensaatioksi.

Ana de Armas on nähty muun muassa elokuvissa Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä ja Blade Runner 2049. Hän oli niin sanottuna Bond-tyttönä uusimmassa James Bond -elokuvassa 007 No Time to Die.

Lue myös: Bond-tytöstä Marilyn Monroeksi - Ana de Armas näyttelee ikonia tulevassa Netflix-elokuvassa

Lue myös: Näyttelijä Ana De Armas meinasi jättää hittiroolin välistä - hyvästä syystä

Lähteet: Deadline, Fox News

Kilpailut

Uusimmat