Kuva: All Over Press

Näyttelijä Ana De Armas meinasi jättää hittiroolin välistä - hyvästä syystä

03.10.2020 14:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Ana De Armas välttelee rooleja, jotka esittävät naiset tietyssä valossa.

Kun Knives Out eli suomennettuna Veitset esiin - kaikki ovat epäiltyjä -elokuva julkaistiin viime vuoden marraskuussa, siitä tuli maailmalla välitön hitti. Näyttelijä Ana De Armas, 32, on nyt kertonut haastattelussa, että meinasi jättää roolin aluksi välistä erinäisten syiden vuoksi.

De Armas on kertonut, että kun hän luki ensimmäisen kerran hahmonsa kuvausta, sai se jo inhotuksen tunteen aikaiseksi. Hahmon kuvauksessa kirjoitettiin seuraavasti: Latina, hoivaaja, kaunis.

- Kiinnitän todella paljon huomiota siihen, mitä hahmon kuvauksessa sanotaan. Olen varma, että sen kirjoittanut henkilö ei ajatellut sitä enempää, mutta minulle se oli välitön 'ei, en tee tätä', hän kertoo haastattelussa.

Tästä syystä De Armas meinasi jättää menemättä elokuvan koekuvauksiin. Elokuvan ohjaaja Rian Johnson lähetti näyttelijälle lopulta koko käsikirjoituksen, jotta De Armas ei jättäisi roolia välistä pelkän hahmon kuvauksen vuoksi.

- Minun hahmoni olikin timanttinen. Kun he lähettivät koko käsikirjoituksen ja luin sen, tajusin, että minun on pakko tehdä se.

De Armas on kertonut myös aiemmin, että meinasi jättää Bond-tytön roolin välistä. Tässä esiin tulivat samat syyt: hänen mielestään Bond-tytöt on esitetty aina stereotyyppisinä, täydellisyyteen pyrkivinä naishahmoina. Hänen lopullinen roolinsa oli kuitenkin kaikkea muuta kuin stereotyyppinen Bond-tytön rooli. Voit lukea aiheesta lisää täällä.

Lue myös: Ben Affleck harvinaisessa yhteiskuvassa tyttöystävänsä kanssa - onko suurempaa hymyä nähty?

Lähde: E! Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat