Kuva: AOP

Lähde: Pete Davidson on kuullut Kanye Westin uhkailusta - "Pete ei halua tapella"

18.01.2022 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

West julkaisi Eazy-nimisen kappaleen, jossa uhkailee Kim Kardashianin nykyistä poikaystävää.

Räppäri Kanye West, 44, on julkaissut uuden Eazy-nimisen kappaleen, jossa muun muassa uhkailee Kim Kardashianin, 41, nykyistä poikaystävää, koomikko Pete Davidsonia, 28.

"God saved me from that crash, just so I can beat Pete Davidson's ass," West räppää ja viittaa ensimmäisessä lauseessa vakavaan autokolariin, josta selvisi vuonna 2002. Toisessa lauseessa West taas sanoo vapaasti suomennettuna, että "voi vetää Pete Davidsonia turpaan".

Pete Davidson on lähteen mukaan kuullut kappaleen ja pitää sitä huvittavana.

- Pete oikeastaan odotti jotain vastaavaa Kanyelta, mutta hän ei ole vihainen. Pete itse asiassa rakastaa kappaletta ja pitää sitä huvittavana, lähde sanoo Hollywood Life -julkaisulle.

- Pete ei halua tapella Kanyen kanssa, sillä hän kunnioittaa räppäriä. Kanye on kuitenkin tärkeä osa edelleenkin Kardashianin elämää, sillä hän on Kimin lasten isä, lähde jatkaa.

Kardashian haki avioeroa viime vuoden alussa Westistä. Lähteiden mukaan Kardashianin "harteilta on pudonnut suuri kivi", sillä hän tuntee itsensä jälleen vapaaksi.

Avioeroprosessi on kuitenkin vielä kesken, sillä Westillä ja Kardashianilla on esimerkiksi omaisuus jakamatta. On jopa uskottu, että West hidastelee tahallaan prosessissa. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Kanye West uhkailee uudessa kappaleessaan Kim Kardashianin poikaystävää

Lue myös: Kim Kardashian on kuin uusi ihminen parisuhteen myötä - jopa perhe on hämmästellyt muutosta

Lue myös: Julia Fox kommentoi salaliittoteorioita hänen ja Kanye Westin suhteesta - "Pelkkää rakkautta"

Lähde: Hollywood Life

Uusimmat