Kuva: Youtube

Spider-Man-näyttelijät pitivät "terapiasession" ennen menestyselokuvaa

30.01.2022 16:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Spider Man: No Way Home on ollut valtava menestys ja siinä nähdään ikimuistoinen hetki.

Juttu sisältää juonipaljastuksia elokuvasta Spider Man: No Way Home. 

Viime vuonna julkaistu Marvel-universumin supersankarielokuva Spider Man: No Way Home on ollut valtava menestys. Elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti yli 1,5 miljardia dollaria sekä tehnyt historiaa avausviikonloppunaan.

Kuten monet jo varmasti tietävät, elokuvassa nähdään kolme Spider-Mania universumien yhdistyessä, ja supersankareita näyttelevät Tom Holland, Andrew Garfield sekä Tobey Maguire. Holland on uusin Spider-Man-näyttelijä ja kaksi muuta ovat tuttuja aikaisemmista Spider-Man-saagoista. 

Spider Man: No Way Homen ohjaaja Jon Watts kertoo Variety-julkaisun haastattelussa, että näyttelijäkolmikko piti ohjaajan kanssa "Spider-Man-terapiasession", jossa he tutustuivat toisiinsa.

- Istuimme tuoleilla ympyrässä ja kävimme käsikirjoitusta läpi yhdessä. Olin puhunut kaikille yksityisesti, mutta oli tärkeää istua yhdessä alas ja pohtia, kuinka tarinaa kuljetetaan ja mitä Spider-Man-hahmo merkitsee heille. Se oli todella jännittävää, sillä jokainen heistä on käynyt läpi niin paljon uransa aikana, Watts sanoo.

- Onnistuimme siinä, mitä haimme, ja katsojat voivatkin nyt saada "kerran elämässä" -kokemuksen, ohjaaja jatkaa.

Spider-Man: No Way Homessa Peter Parker (Spider-Man) ei pysty enää erottamaan normaalia elämäänsä supersankarielämästään ja tämä aiheuttaa haasteita. Lopulta Parkerin on pyydettävä apua Doctor Strangelta, mutta tilanteet muuttuvatkin paljon huonompaan suuntaan.

Lue myös: Uudessa Spider-Man-elokuvassa nähdään hetki, jonka vuoksi näyttelijä halusi palata supersankariksi

Lue myös: Andrew Garfield valehteli jopa ex-puolisolleen Emma Stonelle Spider-Man-roolista: "En tiedä, mistä puhut"

Lue myös: Spider-Man-tähti joutui valehtelemaan jopa ystävilleen - 'Salaisuus oli pidettävä'

Lähde: E News!

Kilpailut

Uusimmat