Kuva: AOP

Entinen Miss USA on kuollut 30-vuotiaana - julkaisi pahaenteisen viestin vain tunteja ennen kuolemaansa

31.01.2022 11:15 - Iiro Myllymäki

Vuoden 2019 Miss USA Cheslie Kryst on kuollut 30-vuotiaana.

Vuoden 2019 Miss USA Cheslie Kryst on kuollut 30-vuotiaana. New York Postille vahvistetaan, että nainen menehtyi hypättyään New Yorkissa pilvenpiirtäjän 29. kerroksesta. Kryst asui kyseisessä rakennuksessa. Nainen löydettiin kuolleena rakennuksen edustalta sunnuntaina aamulla paikallista aikaa.

TMZ kertoo, että Kryst oli päivittänyt Instagramiaan vain muutama tunti ennen kuolemaansa. Nainen päivitti julkaisuun itsestään kuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti mitä luultavimmin kuolemaansa viittaavan viestin.

”Tuokoon tämä päivä sinulle levon ja rauhan”, Kryst kirjoitti.

Kyseisen päivityksen näet alta tai tästä linkistä.

Cheslie Kryst työskenteli asianajajana ja tv-toimittajana. Naisen perhe on reagoinut suru-uutiseen tiedotteessaan.

- Jaamme tiedon rakkaan Chesliemme menehtymisestä musertuneina ja suuren surun keskellä. Hänen valonsa, kauneutensa ja vahvuutensa inspiroivat muita ympäri maailman, perhe sanoo tiedotteessa.

Cheslie Kryst Miss Universum -kilpailussa vuonna 2019 (kuva: AOP)

Perhe kertoo, että Kryst taisteli työssään sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta ja levitti ympärilleen rakkautta.

Kuolemantapauksen tutkijat eivät ole kertoneet mahdollisia syitä sille, miksi Kryst riisti henkensä. Kryst kertoi vuonna 2019 maailman mielenterveyspäivänä, että hän pitää yllä mielenterveyttään puhumalla ammattiauttajan kanssa.

Jos tarvitset apua akuuteissa mielenterveysasioissa, Suomessa palvelee esimerkiksi Mieli ry:n ylläpitämä kriisipuhelin numerossa 09 2525 0111. Numero on käytössä vuorokauden ympäri, ja soittaminen on maksutonta ja luottamuksellista. Kriisikeskukset ympäri Suomen tarjoavat kriisi- ja keskusteluapua ilman lähetettä ja maksutta. Apua saa myös esimerkiksi kouluterveydenhuollon, opiskelija- ja työterveyshuollon sekä terveyskeskuksen kautta.

Lue myös: Miss USA -kilpailussa ensimmäistä kertaa transsukupuolinen nainen - "Me teimme historiaa"

Lähteet: TMZ, New York Post, Independent

Juttua muokattu 1.2. klo 10: Muutettu jutun ingressiä ja lisätty tietoa mielenterveyden tukipalveluista.

Kilpailut

Uusimmat