Kuva: AOP

Brad Pitt ja George Clooney pyysivät itselleen palkanalennusta - syynä kaksikon erikoinen vaatimus

01.02.2022 19:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Pitt ja Clooney tähdittävät yhdessä tulevaa uutuuselokuvaa.

Näyttelijätähdet Brad Pitt, 58, ja George Clooney, 60, päätyivät erikoiseen tilanteeseen yhdessä tähdittämänsä uutuuselokuvan kohdalla.

Vielä julkistamattomasta elokuvasta oli meneillään tarjouskilpailu, jossa liikuteltiin suuria rahasummia ja yritettiin ratkaista, mikä taho saa oikeudet elokuvan julkaisuun.

- Se oli jännittävää aikaa, koska sen piti olla yksi näistä oudoista tarjouskilpailuista, joita aina välillä tapahtuu. Se meni aika äärimmäisyyksiin ja Apple tarjosi todella ison summan rahaa Bradille ja minulle, Clooney muistelee.

Näyttelijät yhdessä tuumin pyysivät itse itselleen palkanalennusta, jos elokuvan päätyminen valkokankaille olisi siitä kiinni. Vaatimuksella viitataan siihen, että monet elokuvat tulevat nykyään nähtäville vain suoratoistopalveluihin eivätkä koskaan näe päivänvaloa elokuvateattereissa. 

- Sanoimme, että haluaisimme ottaa vähemmän niin kauan, kun voimme varmistaa, että saamme elokuvateatterijulkaisun. Ja he sanoivat, että selvä, Clooney jatkaa.

Clooney uskoo, että elokuva voi ilmestyä sekä elokuvateatterissa että suoratoistopalvelussa, sillä ihmisiä kiinnostaa edelleen mennä elokuviin katsomaan teoksia suurelta kankaalta ja yhteisöllisesti.

- Uskon, että on tapa, jolla molemmat voivat olla olemassa. On paljon elokuvia, jotka on edelleen hauska nähdä isolla ruudulla, Clooney kuvailee.

Lue myös: Supertähtiä vilisevä seikkailuelokuva julkaistaan maaliskuussa - Brad Pittin roolihahmo ihastuttaa

Lue myös: Netflix lähes ainoa vanhempien naisten roolittaja, Sandra Bullock paljastaa: "Olisin lehmihaassa ilman sitä"

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat