Kuva: AOP

Tiesitkö? Yksi Harry Potter -kohtaus oli Emma Watsonin mielestä epämukava

05.02.2022 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Vaikka Watson ei pitänyt kohtauksesta, oli Harry Potter -kirjojen kirjoittaja J.K Rowling asiasta eri mieltä.

Harry Potter -elokuvista supertähteyteen noussut näyttelijä Emma Watson, 31, paljasti tuoreessa verkkokeskustelussa, että varsinkin eräs kohtaus suositussa elokuvasarjassa oli hänen mielestään hyvin epämukava.

Voit kuunnella uutisen alta tai suoraan Podplaystä

Harry Potter ja Kuoleman varjelukset osa 1 -elokuvassa nimittäin nähdään kohtaus, jossa Watsonin näyttelemä Hermione Granger sekä Daniel Radcliffen esittämä Harry Potter tanssivat herkän musiikin tahdissa. Kyseessä on hyvin kiistelty hetki, sillä sitä ei nähdä kirjassa, vaan ainoastaan elokuvassa. Monet fanit ovat muun muassa sitä mieltä, että kyseisen tanssin vuoksi näyttää siltä, että Potterin ja Grangerin välillä olisi muutakin kuin ystävyyttä.

Watson ilmaisi huolensa Harry Potter -elokuvien tuottajalle David Heymanille, uutisoi Gamerant-sivusto. Watson sanoi tietävänsä, että kohtausta ei nähdä kirjoissa ja hänestä on epämukavaa vihjailla jotain, mistä J.K. Rowling ei ole kirjoittanut.

Velhomaailman luoja ja kirjojen kirjoittaja J.K. Rowling taas ilmoitti, että hän itse piti kohtauksesta, sillä se toi esille jotain sellaista, mistä hän ei osannut itse kirjoittaa, vaikka olisi halunnut. Rowlingin mukaan kohtaus nimittäin antoi viitteitä siitä, mitä Grangerin ja Potterin välillä olisi voinut olla, jos tarina olisi mennyt toisella tavalla. 

Kuten Harry Potter -fanit tietävät, päätyi Granger lopulta naimisiin Ron Weasleyn kanssa. Potter taas rakastui palavasti Ginny Weasleyhin, joka on Ronin pikkusisko. Pariskuntien lasten seikkailuja seurataan näytelmässä Harry Potter ja Kirottu lapsi, joka on julkaistu myös kirjana. 

Harry Potter on yksi maailman suosituimmista elokuva- ja kirjasarjoista.

Lue myös: Yksi Harry Potter -näyttelijä teki Daniel Radcliffeen suuren vaikutuksen velhomaailmassa

Lue myös: Kuin Emma Watson! Kari Lewis, 31, sai kuulla kommentteja yhdennäköisyydestä jo lapsena

Lähde: Gamerant

Juttu julkaistu alun perin 8. marraskuuta 2021.

Kilpailut

Uusimmat