Kuva: Discovery+

Tuure Boelius paljastaa Iholla-sarjassa, miksi jännitti viimeisintä Pride-esitystään erityisen paljon

08.02.2022 16:45 - Iiro Myllymäki

Tuure Boelius kutsui ihastuksensa kohteen viime kesän Pride-keikalle.

Discovery+:n Iholla-sarjan tiistaina 8. helmikuuta julkaistussa jaksossa ollaan Pride-tunnelmissa. Jaksossa seurataan Tuure Boeliuksen, 21, Helsinki Pride -viikkoa kesä- ja heinäkuun taitteessa viime kesänä. Boeliuksen Pride-viikko huipentui Ylen lähettämään esiintymiseen Helsinki Priden juhlakonsertissa.

Boelius kertoo sarjassa kohdanneensa kiinnostavan nuoren miehen.

- Tapasin tuossa yhden kivan jäbän, tai hän tuli itse asiassa juttelemaan minulle Instagramissa ehkä kuukauden päivät sitten, Boelius kertoo kameralle.

Laulaja kertoo, että kyseinen mies asuu ”kaukana landella” noin kuuden tunnin ajomatkan päässä.

- Näimme pari viikkoa sitten sattumalta Helsingissä, kun hän oli päätynyt hengailemaan terassilla frendieni kanssa. Kävimme uimassa ja hengailimme. Oli ihan sikakivaa, ja hän oli tosi kiva tyyppi. Kun sanon, että hän oli vitun söpö, tarkoitan, että hän oli ihan tajuttoman söpö, Boelius sanoo.

Boelius paljastaa, että hänen kiinnostuksen kohteensa on häntä nuorempi. Boelius oli Iholla-kuvausten aikaan 20-vuotias. Mies kertoo, ettei ole koskaan aiemmin ollut kenenkään itseään nuoremman kanssa.

Ihastuksen kohde saapui keikalle

Myöhemmin samassa jaksossa Tuure Boelius kertoo jännittävänsä Pride-keikkaansa, koska kyseessä on suuri televisioitava esiintyminen. Jännitykseen on toinenkin syy.

- Tämä on ensimmäinen keikkani, johon minulla on yksi kutsuttu tyyppi. Se on yksi tietty jäbä, joka tulee tosi kaukaa käymään täällä. Minua alkoi jännittää sekin.

Kyseinen vieras saapui katsomaan keikkaa eturiviin, ja keikan jälkeen Boelius kertoo tunnelmistaan kameralle.

- Minulla oli yksi vähän spessumpi tyyppi katsomassa. Hän laittoi minulle viestiä, että ”vitsit sä vedit hyvin”. Varmaan näemme tässä tänään, Boelius kertoo ihastuneen oloisena.

Iholla-sarjaa esitetään maksullisessa Discovery+-palvelussa. Mukana meneillään olevalla kaudella ovat Boeliuksen lisäksi Martina Aitolehti, Sara Sieppi ja Piritta Hagman.

Lue myös: Nyt puhuu Tuure Boelius - kommentoi suhdehuhuja Leo Stillmaniin

Lue myös: Tuure Boelius on nähnyt myös megasuosion varjopuolet - ystävilleen hän on kuitenkin ihan tavallinen Tuure

Kilpailut

Uusimmat