Kuva: AOP

Oscar-palkittu ohjaaja ei voisi ohjata supersankarielokuvaa, koska niissä ei harrasteta seksiä

09.02.2022 19:15 - Iiro Myllymäki

Steven Soderbergh sanoo, ettei pysty ymmärtämään supersankarien maailmaa.

Oscar-palkittu elokuvaohjaaja Steven Soderbergh, 59, on kertonut The Daily Beastin haastattelussa, ettei voisi kuvitella ohjaavansa supersankarielokuvaa. Tähän on muutamakin syy, joista yksi on tällaisten elokuvien seksin puute.

Muun muassa Erin Brockovich -, Traffic- ja Ocean’s Eleven -elokuvista tunnettu Soderbergh toteaa olevansa liian maanläheinen ihminen, jotta voisi ottaa ohjat elokuvasta, jossa fysiikan laeilla ei ole väliä. Mies sanoo, että hänen olisi vaikea ymmärtää tällaisen tarinan maailmaa ja hahmoja.

- Ja paitsi että tällaisissa elokuvissa voi muovailla aikaa, uhmata painovoimaa ja ampua valonsäteitä sormista, niissä ei panna. Kukaan ei pane! Soderbergh sanoo.

Ohjaaja uskoo, että seksittömyys aiheuttaisi hänelle ongelmia.

- En tiedä, miten ohjeistaisin ihmisiä käyttäytymään sellaisessa maailmassa, jossa sitä ei tehdä, Soderbergh toteaa.

Soderbegh voitti parhaan ohjauksen Oscar-palkinnon vuoden 2000 Traffic-elokuvasta.

Soderberghin seuraava julkaistava ohjaustyö on Kimi-niminen elokuva, joka julkaistaan HBO Maxissa 10. helmikuuta. Kimin trailerin voit katsoa alta.

Supersankarielokuvien seksittömyydestä on puhuttu muun muassa viime marraskuussa ensi-iltaan tulleen Eternals-elokuvan yhteydessä. Kyseisessä elokuvassa nähtiin Marvel-elokuvien ensimmäinen seksikohtaus. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä linkistä. Aiheesta puhuttiin myös Voicen Viihdevartti -podcastissa, jonka jakson voit kuunnella alta tai Podplaysta.

Lue myös: Zoe Saldana paljastaa, että Marvel-rooli on välillä kivulias - "Hieman katkeransuloista"

Lue myös: Disney+-palvelun uusi Marvel-supersankarisarja julkaistaan jo keväällä - traileri herätti odotukset

Lähde: Independent

Kilpailut

Uusimmat