Kuva: AOP

Eternals-leffassa on Marvel-elokuvien ensimmäinen seksikohtaus - ohjaaja perustelee

26.10.2021 16:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Chloé Zhaon mukaan kohtauksen toteutuksesta käytiin paljon keskustelua.

Marvelin elokuvat ovat olleet tähän mennessä seksittömiä, mutta tähän on pian tulossa muutos. 3. marraskuuta Suomessa ensi-iltaan tulevassa Eternals-elokuvassa nähdään Marvel-leffojen ensimmäinen seksikohtaus, kertoo IndieWire-julkaisu.

Juonikuvio on pidetty visusti salassa, joten vielä ei ole tiedossa, mitkä hahmot antautuvat seksuaalisille himoilleen. Huffington Postin mukaan fanit ovat epäilleet, että seksiä harrastavat hahmot löytyvät elokuvan kolmiodraaman osasista Sersistä (Gemma Chan), Ikariksesta (Richard Madden) ja Danesta (Kit Harington).

Eternalsin ohjaaja Chloé Zhao kertoo IndieWiren haastattelussa, miksi seksikohtauksen näyttäminen on hänen mielestään tärkeää elokuvassa. Zhao kertoo, että seksikohtaus oli mukana käsikirjoituksessa jo ennen kuin hänet pestattiin mukaan projektiin.

- Siitä hetkestä [kun tulin mukaan] siihen, mitä elokuvassa näkyy, kävimme paljon keskustelua siitä, miten tämä tulisi tehdä. Mielestäni Marvel Studiosilla on nyt halu tehdä asioita eri tavalla, Zhao sanoo.

Chloé Zhao on aiemmin ohjannut Nomadland-elokuvan, josta hän voitti parhaan elokuvan ja ohjauksen Oscar-palkinnot. (kuva: AOP)

Hän haluaa näyttää kohtauksessa hahmojen välistä moniulotteista rakkautta.

- On kaunista, että voimme näyttää kaksi ihmistä, jotka ovat rakastuneita toisiinsa paitsi tunteellisesti ja älyllisesti, myös fyysisesti, ja että monet ihmiset pääsevät näkemään seksikohtauksen, joka osoittaa heidän rakkautensa ja hellyytensä, Zhao sanoo.

Elokuvan jo nähneet kriitikot ovat kuitenkin kertoneet sosiaalisessa mediassa, että seksikohtaus ei ole millään muotoa raju. Thrillist-sivuston toimittaja Esther Zuckerman on esimerkiksi kuvaillut kohtausta sanoilla ”hyvin kesy”. Elokuvalle ei ole vielä julkistettu Suomessa ikärajaa.

Lue myös: Salma Hayekin ja Marvel-ohjaajan välille syttyi valtava riita - "Monet luulivat, että saan potkut"

Lue myös: Marvel-elokuvan tähti teki hurjan muodonmuutoksen rooliaan varten - avautuu lihaksikkuuden varjopuolista

Lähteet: IndieWire, Huffington Post

Uusimmat