Kuva: AOP

Rihanna paljasti jälleen raskausvatsansa uudessa, tyrmäävässä lookissa - "Paras raskauslook ikinä!"

10.02.2022 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Rihanna ei peittele raskausvatsaansa ja saa tästä paljon kehuja.

Laulaja, muotiyrittäjä ja kauneusguru Rihanna, 33, odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä räppäri Asap Rockyn, 33, kanssa. Rihanna esitteli ensimmäisen kerran raskausvatsaansa kuvaajille ollessaan New Yorkissa kävelyllä miesystävänsä kanssa, ja nyt nainen on kuvattu toisessa raskausvatsan upeasti paljastavassa lookissa.

Rihanna pukeutui kokomustaan asuun suunnatessaan illalliselle Beverly Hillsissä. Naisen yllä oli takki ja paita, joka oli etuosasta avonainen ja nyöritetty. Raskausvatsaa korostamaan Rihanna oli valinnut kultaisia koruja. Dramaattisen tyylin kruunasivat mustat aurinkolasit ja syvänpunainen huulipuna.

Rihanna on jakanut kuvia lookista Instagram-tilillään. Pääset katsomaan kuvat alta tai tästä linkistä.

Päivitys on kerännyt reilussa puolessa vuorokaudessa jo yli kuusi miljoonaa tykkäystä. Kommenteissa naisen raskaustyyliä hehkutetaan.

”Paras raskauslook ikinä!”

”Hän määrittää uudelleen sen, miltä raskaus voi näyttää.”

”Hän näyttää upealta!”

Toimittaja Rose Stokes on huomauttanut Metro-julkaisun artikkelissa, että Rihanna on ottanut paljastavalla pukeutumisellaan poikkeavan lähestymistavan raskausajan pukeutumiseen.

- Liian pitkään raskauden kuvaa on hallinnut hyvin jähmeä ajatus siitä, miltä äidin tai synnyttävän ihmisen pitäisi näyttää tai miten hänen pitäisi käyttäytyä. Oletamme usein, että raskaana olevat naiset ovat kainoja ja että he piilottavat vatsansa peittävien vaatteiden alle. On virkistävää, että Rihanna näyttää raskaana olevan kehonsa kaikessa kauneudessaan, Stokes sanoo.

(kuva: AOP)

Lue myös: Rihanna julkaisi kuvan kasvavasta vauvavatsastaan - hetkessä miljoonia tykkäyksiä

Lue myös: Rihanna odottaa puolisonsa kanssa esikoistaan - haluaa suurperheen

Lähteet: Cosmopolitan, Metro

Kilpailut

Uusimmat