Jutta Gustafsberg ihmeissään: Kyllä Miss Suomelle töitä löytyy

23.09.2009 10:30 -

Miss Suomi -kiertueella finalisteja vaatettava Jutta Gustafsberg lupaa, että tulevan Miss Suomen ei tarvitse elää säästöillänsä missivuotensa aikana.

Hallitseva Miss Suomi Essi Pöysti kertoi, että on joutunut elämään missivuotensa aikana osin säästöillään. Sunny's Fashion Oy:tä pyörittävä Jutta Gustafsberg ei asiaa purematta niele.

- Sen verran pitää Finnartist Oy:tä puolustaa, että he maksavat työnantajana sivukulut, sotumaksut ja tällaiset. Jos missi laskuttaisikin omalla yrityksellään, mutta hänhän on töissä Finnartisteilla, Gustafsberg pohtii Voicen Viihteille.

Jutta Gustafsberg lupaa, että tulevalle Miss Suomelle riittää keikkaa. Hän muistuttaa, että Miss Suomen titteli tarjoaa mahtavan mahdollisuuden.

- Satu Tuomistohan on loistava esimerkki. Hän on tullut missinä julkisuuteen ja on nyt täystyöllistetty oman firmansa kautta. Kuinkahan paljon Essilläkään olisi tämän tyyppisiä keikkoja, jos hän ei olisi Miss Suomi? Uskallan väittää, että ei juurikaan, Jutta Gustafsberg sanoo.

Missien palkkioasiat ovat puhuttaneet viime päivinä. Finnartist Oy on muuttanut sopimuksia siten, että se perii aiemman 30 prosentin provision sijaan 50 prosenttia sekä Miss Suomen että perintöprinsessojen keikkapalkkioista.

Kilpailut

Uusimmat