Kuva: AOP

Beckhamien pojasta otettu kansikuva herättää pahennusta Twitterissä - "Miksi Victoria hehkuttaa näitä?"

23.02.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Alaikäisen Cruz Beckhamin esiintyminen vähissä vaatteissa on herättänyt keskustelua nuorten seksualisoimisesta.

Jalkapalloilija David Beckhamin, 46, ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin, 47, poika Cruz Beckham, 17, poseeraa uusimman i-D-lehden kansikuvassa. Otokset ovat saaneet Twitterissä osakseen arvostelua.

Cruz Beckham on haastateltavana lehden Out Of Body -numerossa, jossa hän kertoo haaveistaan tehdä vaikutus musiikkimaailmaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Maanantai-iltana Twitterissä heräsi häly #CruzBeckham-tägin alla lehden ristiriitaisesta kansikuvasta. Keskustelijoiden mielestä kuvanottohetkellä vain 16-vuotias nuorukainen seksualisoidaan hävyttömästi lehden kansikuvassa.

Eräs kommentoija kirjoitti: "Cruz Beckham puolialastomana lehden kannessa 17-vuotiaana on melkoinen kaksoisstandardi. Kuvitelkaa sitä kauhistelua, jos kysessä olisi 17-vuotias tyttö."

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Miksi on sosiaalisesti hyväksyttyä, että Cruz esiintyy kuvissa alusvaatteisillaan / kourii haaroväliään / esittelee selvästi tatuointejaan alaikäisenä. Hän oli 16-vuotias, kun nämä kuvat otettiin?! Ja miksi Victoria hehkuttaa niitä? Hän on lapsi."

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kohua herättäneen numeron haastattelussa Cruz Beckham kertoo työskennelleensä viime aikoina lauluntekijänä ja musiikkituottajana tunnetun Poo Bearin, 42, kanssa. Poo Bear on työskennellyt muun muassa Mariah Careyn, Usherin ja Justin Bieberin kanssa.

- Olemme olleet studiossa muutaman kerran ja tehneet joitakin biisejä yhdessä, Cruz Beckham kiusoittelee haastattelussa.

Cruz Beckham vietti 17-vuotissyntymäpäiväänsä viime sunnuntaina 20. helmikuuta yhdessä läheistensä kanssa.

Lue myös: David Beckhamin poikaa verrattiin Justin Bieberiin - huomaatko yhdennäköisyyden?

Lue myös: Beckhamien nuorin poika Cruz, 11, julkaisi debyyttisinglensä - tuleeko hänestä uusi Justin Bieber?

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat