Kuva: AOP

Charlize Theron ei tuntenut oloaan turvalliseksi Mad Max -kuvauksissa - ilmiriita vastanäyttelijän kanssa

23.02.2022 17:45 - Iiro Myllymäki

Charlize Theron ja Tom Hardy ottivat yhteen hittielokuvan kuvauksissa.

Charlize Theron, 46, ja Tom Hardy, 44, näyttelivät päärooleja vuoden 2015 toimintaelokuvassa Mad Max: Fury Road. Jo aiemmin on ollut puheita siitä, etteivät Theron ja Hardy tulleet kuvauksissa hyvin toimeen keskenään. Nyt kaksikon välisistä kahnauksista on tullut julki uusia tietoja.

Toimittaja Kyle Buchanan on kirjoittanut elokuvan tekemisestä Blood, Sweat & Chrome: The Wild and True Story of Mad Max: Fury Road -nimisen kirjan. Vanity Fair on julkaissut kirjasta katkelman, jossa kerrotaan Hardyn ja Theronin väleistä kuvauksissa. Tilanteen kerrotaan kärjistyneen, kun Hardy saapui eräänä päivänä kuvauksiin kolme tuntia myöhässä. Theron oli juuri tullut äidiksi eikä halunnut haaskata aikaa kuvauksissa, mutta Hardylla oli tapana tulla aamukuvauksiin aina myöhässä. Nainen meni kyseisenä aamuna läksyttämään Hardya tämän saapuessa paikalle ja huusi, että miehelle pitäisi antaa sakkoja myöhässä saapumisesta ja kuvausten viivästyttämisestä.

Tom Hardy ja Charlize Theron Mad Max: Fury Road -elokuvassa (kuva: AOP)

Kuvaaja Mark Goellnicht todisti tilannetta sivusta. Hän kuvailee kirjassa, että Hardyn käytös tilanteessa oli ”aika aggressiivista” ja Theron ”koki olonsa uhatuksi”.

- Se oli käännekohta. Siinä kohtaa Theron sanoi, että hän haluaa jonkun turvaamaan häntä. Eräs tuottaja määrättiin olemaan hänen seurassaan sen jälkeen koko ajan, Goellnicht kertoo.

Myös Theron kertoo kirjassa näkemyksensä tapauksesta.

- Se lähti vähän käsistä. Ajattelin, että naispuolisen tuottajan läsnäolo tekisi tilanteesta tasa-arvoisemman, koska en tuntenut oloani turvalliseksi, Theron sanoo.

Tom Hardy selittää hänen ja Charlize Theronin kireitä välejä paineilla.

- Olin aika pahassa jamassa. Meihin molempiin kohdistettiin välillä valtavasti paineita. Hänen olisi tarvinnut saada minusta parempi ja kokeneempi kumppani. Uskon, että nyt kun olen vanhempi ja rumempi, pystyisin siihen, Hardy sanoo kirjassa.

Mad Max -kirjassa kerrotaan myös muun muassa, että miespäärooliin kaavailtiin alun alkaen räppäri Eminemiä. Pääset lukemaan aiheesta lisää tästä artikkelista.

Lue myös: Supertähdet eivät voineet sietää toisiaan - sijaisnäyttelijä kertoo, kuinka menestysleffa kuvattiin

Lue myös: Eminem oli ehdolla yllättävän elokuvan päärooliin - kuvausmaa muodostui ongelmaksi

Lähteet: Metro, Variety

Kilpailut

Uusimmat