Kuva: AOP

Tom Holland, Andrew Garfield ja Tobey Maguire loivat uudelleen tutun Spider-Man-meemin - fanit riemastuivat

24.02.2022 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Spider-Man-näyttelijät poseeraavat hauskassa kuvassa.

Tom Holland, 25, on näytellyt Spider-Mania viimeisimmässä kolmessa hahmoon keskittyvässä elokuvassa. Tuoreimmassa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa roolin pariin palasivat myös hahmoa aiemmin näytelleet Tobey Maguire, 46, ja Andrew Garfield, 38. Kolme Spider-Mania nähdään, kun elokuvassa eri universumit yhdistyvät.

Nyt näyttelijäkolmikko on hauskuuttanut Spider-Man-faneja luomalla uudelleen tunnetun Spider-Man-meemin. Monet tuntevat meemin, jossa kaksi piirrettyä Spider-Man-hahmoa osoittaa toisiaan sormella. Meemistä on levitetty myös versiota, jossa nähdään kolme hahmoa ringissä. Tämän jälkimmäisen version Maguire, Garfield ja Holland ovat nyt luoneet uudelleen. Kuva on jaettu muun muassa Spider-Man: No Way Home -elokuvan virallisella Twitter-tilillä. Kuvalla mainostetaan elokuvan tulevaa 4K Ultra HD - ja Blu-Ray-julkaisua.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Meemin pääset puolestaan näkemään alta. Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Know Your Meme -sivusto kertoo, että meemin alkuperä on vuonna 1967 ensi kertaa esitetyssä Spider-Man-animaatiosarjan jaksossa.

Spider-Man-fanit ovat luonnollisesti ilahtuneet meemiin viittaavasta kuvasta.

”Fantastista.”

”Tämä on paras kuva ikinä.”

”Vihdoin he tekivät sen.”

Spider-Man: No Way Home on ollut valtava menestys lippuluukuilla. Metro kirjoittaa, että kyseessä on ensimmäinen koronapandemian aikainen elokuva, joka on tuottanut lipputuloina yli miljardi dollaria, eli yli 889 miljoonaa euroa.

Lue myös: Spider-Man-näyttelijät pitivät "terapiasession" ennen menestyselokuvaa

Lue myös: Andrew Garfield valehteli jopa ex-puolisolleen Emma Stonelle Spider-Man-roolista: "En tiedä, mistä puhut"

Lähteet: Metro, Know Your Meme

Kilpailut

Uusimmat