Kuva: Laura Iikkanen / Discovery+

Sara Sieppi avautuu tapailukumppanistaan Iholla-sarjassa: "Ihana ja hieno ihminen"

01.03.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Viime kesänä kuvatussa jaksossa Sieppi kertoo pohtineensa tapailukumppaninsa kanssa suhteen mahdollisesti saamaa julkisuutta.

Discovery+:n esittämän Iholla-sarjan uusissa jaksoissa Sara Sieppi, 30, jakaa tuntojaan uudesta tapailukumppanistaan. Viime kesänä kuvatussa materiaalissa nainen palaa lyhyeltä ulkomaanreissulta, jonka aikana hän on viettänyt aikaa kyseisen ihmisen kanssa. Sieppi hehkuttaa, että treffeillä oli hauskaa ja hän onnistui elämään hetkessä.

- Olen jalat maassa. En lähde leijailemaan mihinkään pilvilinnoihin ja miettimään, mitä tästä tulee. En tiedä, tuleeko tästä yhtään mitään, ja jos ei tule, ei haittaa. Olen saanut elämääni uuden ihanan ja hienon ihmisen, ja se on kaikista kivoin asia, Sieppi sanoo kameralle.

Myöhemmin samassa jaksossa Sieppi kertoo käyneensä hyvän keskustelun tapailukumppaninsa kanssa liittyen mahdollisen suhteen saamaan julkisuuteen.

- Täytyy miettiä tämä julkisuuspuoli. Sen takia joutuu esittämään isoja kysymyksiä toiselle, että oletko varmasti valmis tähän ja onko tämä se, mitä haluat. Aikanaan päätin, että en enää jaksa lähteä semmoiseen, missä täytyy salailla ja miettiä, missä näkee. Kun minulla on joku tyyppi, haluan, että voimme tehdä yhdessä asioita muuallakin kuin ulkomailla, Sieppi sanoo.

Siepin mukaan tapailukumppani ymmärsi tämän täysin.

- Ei voi olla niin, että olemme vain neljän seinän sisällä.

Sieppi toteaa, ettei tiedä, milloin kaksikko näkee seuraavan kerran. Hän tiedostaa, että tapailusuhde saattaa tulla julki jo ennen kuin kaksikko on kunnolla edes määritellyt suhdettaan.

- Se on paskaa, mutta uskon, että jos se tyyppi on oikea tyyppi, hän ottaa koko paketin. Julkisuudesta ei voi ottaa jotain tiettyä kohtaa pois, vaan pitää ottaa kaikki se paska, joka kuuluu siihen myös, Sieppi sanoo.

Iholla-sarjasta julkaistaan kolme uutta jaksoa tiistaisin maksullisessa Discovery+-palvelussa.

Lue myös: Sara Sieppi tilittää Iholla-sarjassa suhteen päättymistä: "Olen ottanut hänet monta kertaa takaisin"

Lue myös: Sara Sieppi ajautui bikinikuvakohun keskelle, purkaa tuntojaan Iholla-sarjassa - "Olin ihan sokissa"

Kilpailut

Uusimmat