Kuva: AOP

Näyttelijälegenda tylytti ylistettyä lännenelokuvaa - heittikö Netflix jäätävän kuitin Twitterissä?

02.03.2022 14:15 - Iiro Myllymäki

Sam Elliott pitää The Power of the Dog -elokuvaa "paskaläjänä".

Netflixissä julkaistiin joulukuussa lännenelokuva The Power of the Dog, joka on saanut peräti 12 Oscar-ehdokkuutta ja paljon kehuja. Kehujien joukkoon ei kuitenkaan ole yhtynyt näyttelijälegenda Sam Elliott, 77, joka on luonut paljon uraa western-elokuvien parissa. Elliott tylyttää Jane Campionin ohjaamaa elokuvaa WTF With Marc Maron -podcastissa.

Sam Elliott (kuva: AOP)

- Haluatko puhua siitä paskaläjästä? Elliott reagoi Marc Maronin vetämässä haastattelussa, kun Maron nostaa elokuvan esiin.

NBC kirjoittaa, että elokuvassa Benedict Cumberbatchin esittämä cowboy on kaapissa oleva homoseksuaali, joka kamppailee toksisen maskuliinisuuden paineiden kanssa. Sam Elliottia häiritsi elokuvassa muun muassa viittaukset homoseksuaalisuuteen.

- He juoksevat ympäriinsä chapseissa ilman paitaa. Läpi elokuvan on kaikenlaisia viittauksia homoseksuaalisuuteen, Elliott sanoi.

Elliott vertasi elokuvan karjapaimenien ulkonäköä Chippendales-strippariryhmään. Näyttelijä myös kyseenalaisti uusiseelantilaisen ohjaaja Campionin kyvykkyyden ohjata länkkärielokuva.

- Mitä sieltä tuleva nainen oikein tietää Amerikan lännestä? Miksi hän kuvasi tämän elokuvan Uudessa-Seelannissa ja väitti sitä Montanaksi? Elliott sanoi.

Netflix vaikuttaa reagoineen Elliottin tyrmäykseen tuoreessa twiitissään. NetflixFilm-Twitter-tili on julkaissut elokuvasta kuvakaappauksen, jonka tekstinä lukee ”hän on vain yksi mies, vain yksi mies muiden joukossa”.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Twiitin kommenteissa ollaan vakuuttuneita siitä, että kyseessä on hauska viittaus Elliottin puheisiin.

”Tiedän, että tämä on viittaus Sam Elliottiin!” on yksi kirjoittanut.

”Haluan tägätä Samin tähän. Onko hän Twitterissä?” kuuluu yksi kommentti.

The Power of the Dog -elokuva sai Oscar-ehdokkuudet muun muassa parhaan elokuvan ja parhaan ohjauksen kategorioissa. Cumberbatch sai pääroolistaan parhaan miespääosan Oscar-ehdokkuuden.

Lue myös: K16-leiman saanut uutuuslänkkäri kerää ylistystä: "Benedict Cumberbatch ansaitsee Oscarin"

Lue myös: Sherlock Holmes -tähti sai kolme nikotiinimyrkytystä kuvauksissa - jätti myös suihkut väliin

Lähteet: Independent, NBC

Kilpailut

Uusimmat