Kuva: AOP

Tinder-huijari sai maistaa omaa lääkettään - joutui itse huijauksen kohteeksi

02.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tinder-huijari menetti tuhansia euroja ovelille pitkäkyntisille.

Tinder-huijarina tunnettu Simon Leviev, 31, on saanut maistaa omaa lääkettään. Hän on nimittäin tällä kertaa joutunut itse huijauksen kohteeksi.

Viihdesivusto TMZ:n saamien tietojen mukaan Leviev on joutunut Instagram-huijauksen kohteeksi. Leviev oli saanut yhteydenoton naiselta, joka oli väittänyt voivansa auttaa Levieviä ja tämän naisystävää Kate Konlinia vahvistamaan Instagram-tilinsä. Nainen kertoi, että hänen ystävänsä työskentelisi Metalla, joka omistaa Instagramin.

Leviev päätyi keskustelemaan Facetime-puhelua "Meta-huijarin" kanssa. Puhelun aikana henkilö uskotteli olevansa keskellä kiireistä työpäivää Metan toimistolla työntekijöiden kulkiessa henkilön ympärillä.

TMZ:n mukaan "Meta-huijari" kertoi Levieville, että ainoa tapa Levievin nimellä perustettujen feikkitilien poistamiseksi ja vahvistusmerkin saamiseksi on maksaa sievoinen summa rahaa. Levievin oli maksettava yhteensä 6 664 dollaria, eli noin 6 000 euroa hänen ja hänen puolisonsa tilien vahvistamisesta.

Tapahtuneen jälkeen Levievin manageri oli kuitenkin haistanut tapahtumassa palaneen käryä. Hän otti yhteyttä oikeasti Metalla työskentelevään henkilöön, joka kertoi, ettei tilin vahvistamisesta pyydetä maksua.

Ennen kuin huijareiden jäljille päästiin, he olivat ehtineet poistaa Instagram-tilinsä ja muut tietonsa.

Leviev nousi julkisuuteen huijattuaan Tinderissä tapaamiltaan naisilta yhteensä miljoonia dollareita. Hänen tapauksestaan julkaistiin hiljattain Netflixissä Tinder-huijarin jäljillä -dokumenttielokuva.

Instagramissa on mahdollista vahvistaa oma käyttäjätilinsä, jolloin Instagramin käyttäjät voivat vakuuttua siitä, että kyseinen tili on artistin tai julkisuuden henkilön oma käyttäjätili. Vahvistettua tiliä symboloi sininen pallo käyttäjänimen perässä.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös: Tinder-huijari suunnittelee deittailuohjelmaa - naiset pääsevät kilpailemaan rakkaudesta

Lue myös: Suomessakin tuttu Tinder-huijari kiinnostaa - uutuusdokumentti nousi Netflixin katsotuimmaksi

Lue myös: Tinder vahvistaa, ettei kohudokumentin huijarilla ole asiaa deittisovellukseen

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat