Kuva: All Over Press

Kim Kardashian kertoo viimein syistä, jotka johtivat eroon Kanye Westista

10.02.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Tosi-tv-tähti on ollut tähän saakka varsin vaitonainen eroon johtaneista syistä.

Tosi-tv-tähti Kim Kardashianin, 41, ja hänen entisen puolisonsa, räppäri Kanye Westin, 44, sotkuista avioeroa on seurattu jo vuoden ajan mediassa.

Varsin julkisesta erosta huolimatta Kardashian on puhunut hyvin vähän eroon johtaneista syistä. Uusimmassa Vogue-lehden haastattelussa hän valottaa viimein avioeron taustoja.

- Elin elämääni pitkään niin, että muut olisivat tyytyväisiä. Kaksi vuotta sitten päätin kuitenkin alkaa elää siten, että olisin itse tyytyväinen. Tämä tuntuu todella hyvältä, Kardashian kertoo.

- Vaikka uudesta elämänasenteestani aiheutui muutoksia ja lopulta avioero, mielestäni on tärkeää olla rehellinen itselleen siitä, mikä tekee sinut onnelliseksi. Minä valitsin itseni, ja se on mielestäni sallittua, hän jatkaa.

Tosi-tv-tähti meni naimisiin entisen puolisonsa kanssa vuonna 2014. He ehtivät olla naimisissa seitsemän vuoden ajan.

Neljän lapsen äiti kertoo keskittyvänsä enemmän itseensä.

- Aion syödä hyvin, treenata enemmän ja pitää enemmän hauskaa. Aion viettää enemmän aikaa lasteni ja sellaisten ihmisten kanssa, jotka tekevät minut iloiseksi. Aion laittaa puhelimeni pois, tähti summaa ajatuksiaan.

Kardashian kertoo siskonsa Khloé Kardashianin, 37, tiivistäneen loistavasti heidän uuden somestrategiansa.

- Postaa ja ghoustaa, tosi-tv-tähti kertoo.

Entisen puolison kanssa on vain pärjättävä

Kim Kardashian puhuu Voguelle myös hänen ja Westin vaiheikkaan eron aiheuttavan ajoittain haasteita. Välillä West arvostelee rajusti Kardashiania, välillä anelee takaisin.

- Sitä voi olla entiselle puolisolleen miten vihainen ja loukkaantunut tahansa, mutta siitä huolimatta lasten edessä tulee aina korostaa, että heidän isänsä on kaikista parhain. Sinun täytyy olla toisen vanhemman cheerleader numero yksi, kaikesta huolimatta, Kardashian kertoo lehdelle.

Tämä ei kuitenkaan ole aina helppoa. Entisen avioparin välillä leimahti viime viikonloppuna tulinen riita heidän yhteisen tyttärensä Northin, 8, TikTokin käytöstä.

- Avioeromme on jo tarpeeksi vaikea lapsillemme, eikä Kanyen pakkomielle tilanteen kontrolloimiseksi ja manipuloimikseksi auta mitään. Se vain aiheuttaa lisää tuskaa kaikille, Kardashian summaa.

Kim Kardashian seurustelee tällä hetkellä koomikko Pete Davidsonin, 28, kanssa. West on puolestaan yhdistetty näyttelijä Julia Foxiin, 32.

Lue myös: Kanye West ja Kim Kardashian ottivat yhteen Instagramissa - kuvat ex-vaimosta ja lapsista katosivat

Lue myös: Kim Kardashian jyrähtää Kanye Westin kommentille TikTokista - avioeroprosessi ei edisty

Lue myös: Kanye West osti talon Kim Kardashiania vastapäätä - lähde kertoo syyn

Lähde: E! News, Vogue

Kilpailut

Uusimmat