Kuva: AOP

Mila Kunis ja Ashton Kutcher keränneet jo miljoonia Ukrainan tueksi - tekivät suurlahjoituksen

07.03.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Pariskunta on perustanut varainkeruun hädässä olevien ukrainalaisten auttamiseksi.

Näyttelijäpari Ashton Kutcher, 42, ja Mila Kunis, 38, ovat keränneet jo miljoonia ukrainalaisten auttamiseksi. Pariskunta on perustanut Go Fund Me -sivustolle varainkeruun, jonka kautta on saatu jo noin 15,4 miljoonaa euroa. Tämä on yli puolet varainkeruulle asetetusta tavoitteesta. Kutcher ja Kunis ovat kiittäneet lahjoittajia Instagram-videolla.

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

- Olemme puolivälissä. Olemme keränneet 15 miljoonaa dollaria, ja menemme kohti 30 miljoonaa. Me saamme tämän tehtyä, Kutcher sanoo lauantaina julkaistulla videolla.

Pari on itse lahjoittanut keräykseensä kolme miljoonaa dollaria, eli noin 2,75 miljoonaa euroa. Keräys pistettiin pystyyn viime torstaina.

Mila Kunis on syntyjään ukrainalainen. Hän muutti perheensä kanssa Yhdysvaltoihin lapsena vuonna 1991. Kunis puhui aiemmassa somevideossa Ukrainan tämän hetken tilanteesta Venäjän sotatoimien kohteena.

- Olen ylpeästi amerikkalainen. Rakastan kaikkea, mitä tämä maa on tehnyt minulle ja perheelleni. Mutta en ole ollut koskaan niin ylpeä ukrainalaisuudestani kuin nyt, Kunis sanoi.

Kunis kutsui Venäjän aloittamaa hyökkäyssotaa ”epäoikeudenmukaiseksi hyökkäykseksi ihmisyyttä vastaan”.  

Keräyksen Go Fund Me -sivulla kerrotaan, että rahat ohjataan pakolaisten auttamiseksi ja humanitäärisen avun antamiseen.

Lue myös: Ukrainalainen Mila Kunis puhuu sodasta - "Tällaiselle hyökkäykselle ei ole tilaa tässä maailmassa"

Lue myös: Ensin iski pandemia ja nyt Ukrainan sota - asiantuntijat kertovat, miten käsitellä stressaavia uutisia

Lähteet: Yahoo! Entertainment, Go Fund Me

Kilpailut

Uusimmat