Kuva: AOP

Ex-tyttöbänditähti kehottaa Britney Spearsia liittymään OnlyFansiin - "Hän voisi tienata omaisuuden"

09.03.2022 20:15 - Iiro Myllymäki

Kerry Katonan mielestä Spearsin ei pitäisi jakaa alastonkuvia ilmaiseksi nettiin.

Brittiläisestä Atomic Kitten -yhtyeestä tuttu Kerry Katona, 41, kehottaa poptähti Britney Spearsia, 40, liittymään OnlyFans-palveluun. Katona itse on kertonut paljastavien OnlyFans-kuvien jakamisen tuoneen pelastuksen hänen taloudelliseen tilanteeseensa ja tehneen hänestä taas miljonäärin.

Spears itse on jakanut välillä vähäpukeisia kuvia itsestään Instagramissa. Vähän aikaa sitten hän jakoi itsestään rannalla otettuja alastonkuvia. Katona kirjoittaa New-lehden kolumnissaan, että Spearsin tulisi harkita OnlyFansiin liittymistä.

”Britney Spears on julkaissut Instagramiin kuvia itsestään täysin alasti rannalla. Hänen täytyy säästää ne ja mennä OnlyFansiin! Hän voisi tienata omaisuuden tekemällä näin sen sijaan että hän jakaa niitä sosiaalisessa mediassa koko maailman nähtäväksi”, Katona kirjoittaa Metro-julkaisun mukaan.

Spears on osoittanut vapautuneisuutensa Instagramissa sen jälkeen kun hän pääsi viime marraskuussa oikeusteitse irti 13 vuotta jatkuneesta holhoussuhteestaan. Nainen kuvaili itseään vähän aikaa sitten somepäivityksessään ”kapinalliseksi ja vapaaksi naiseksi”.

Julkisuudenhenkilöistä muun muassa Bella Thorne, Amber Rose ja Lottie Moss ovat jakaneet kuvia OnlyFans-sivuillaan. OnlyFansissa sisällöntuottajat veloittavat tilaajiltaan maksua, jota vastaan he tarjoavat kuva- ja videomateriaalia. Sivusto on tunnettu nimenomaan eroottisesta sisällöstään. Kerry Katona on kertonut jakaneensa OnlyFans-sivullaan muun muassa yläosattomia kuvia, joiden hän kertoo olevan samankaltaisia kuin hänen mallinuransa aikaiset lehtikuvansa.

Kerry Katona oli Atomic Kitten -yhtyeen jäsen vuosina 1998-2001 ja myöhemmin vielä 2010-luvulla.

Lue myös: OnlyFans teki entisestä pop-tähdestä miljonäärin - "Taistelin tieni ulos konkurssista"

Lue myös: Britney Spearsin lomakuva herättää keskustelua: "Suunnittelen hankkivani lapsia Polynesiassa"

Lähteet: Metro, Metro, The Sun

Kilpailut

Uusimmat