Kuva: AOP

Elon Musk ja Grimes saivat salaa toisen lapsen - myös tyttärellä on erikoinen nimi

10.03.2022 17:15 - Iiro Myllymäki

Grimes kertoo, että sai toisen lapsensa joulukuussa sijaissynnyttäjän avulla.

Miljardööriyrittäjä Elon Musk, 50, ja muusikko Grimes, 33, ovat saaneet toisen lapsen. Grimes, oikealta nimeltään Claire Boucher, paljastaa asian Vanity Fairin haastattelussa. Nainen kertoo, että hän ja Musk saivat toisen lapsensa viime joulukuussa sijaissynnyttäjän avulla.

Grimes kertoo Vanity Fairin haastattelussa, että tyttären nimi on Exa Dark Sideræl, mutta tätä kutsutaan lempinimellä Y. Grimesin ja Muskin ensimmäisen lapsen nimi on herättänyt paljon hämmennystä, sillä hänen nimekseen annettiin X AE A-Xii, jota kutsutaan lyhyemmin nimellä X.

Grimes selittää Vanity Fairin haastattelussa ajatuksia tyttären nimen takana. Exa viittaa supertietokoneiden exaFLOPS-termiin, kun taas Dark on viittaus tuntemattomaan.

- Pimeä aine on universumimme kaunis mysteeri, Grimes sanoo.

Sideræl puolestaan on Grimesin mukaan haltijamainen tapa sanoa sana ”sidereal”, jolla Grimes viittaa ”universumimme todelliseen aikaan”.

Kyseessä on Grimesin toinen lapsi. Muskilla on hänen ja Grimesin yhteisten lasten lisäksi viisi lasta aiemmasta liitosta kirjailija Justine Wilsonin kanssa.

Syksyllä 2021 uutisoitiin, että Grimes ja Elon Musk ovat eronneet. Vanity Fairin mukaan pari on tavallaan yhdessä, mutta he eivät määrittele suhdettaan millään selkeällä termillä.

- Sille ei oikein ole mitään sanaa. Viittaisin häneen varmaan poikaystävänäni. Olemme kuitenkin hyvin fluideja. Elämme eri asunnoissa. Olemme toistemme parhaita ystäviä. Meillä on meidän oma juttumme enkä oletakaan, että muut ymmärtäisivät sitä, Grimes sanoo.

Lue myös: Elon Muskin mukaan Starlink-verkkoa on häiritty Ukrainassa - keskittyy nyt kyberpuolustukseen

Lue myös: Elon Muskin ja Grimesin poika varasti huomion tuoreella videolla - katso miltä pienokainen näyttää

Lähteet: People, Vanity Fair, Page Six

Kilpailut

Uusimmat