Kuva: AOP

Elon Muskin ja Grimesin poika varasti huomion tuoreella videolla - katso miltä pienokainen näyttää

23.11.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pieni X AE A-Xii hurmasi katsojat valloittavalla olemuksellaan.

The SpaceX-perustaja Elon Musk, 50, piti keskiviikkona virtuaalisen show'n, johon otti osaa myös hänen ja hänen ex-puolisonsa Grimesin, 33, yhteinen lapsi, 18 kuukauden ikäinen X AE A-Xii.

Harvinaisella videolla Musk istuu pieni poika sylissään. Pariminuuttisen aikana tuo pieni poika selkeästi onnistui varastamaan myös suurimman huomion hurmaavalla olemuksellaan. Videon alussa nähdään, miten pieni X hymyilee leveästi kameralle ja pitää hiukan ääntä itsestään. Reilun kahden ja puolen minuutin jälkeen pienokainen haetaan pois huoneesta. 

Saattaa olla, että tilanteeseen päädyttiin aikatauluhaasteiden tai muiden syiden vuoksi. Siitä huolimatta kaksikon olemus on saanut osakseen ihastunutta kommentointia. 

"Ihanaa, että hän viettää aikaa poikansa kanssa, vaikka sitten kesken tärkeän palaverin."

"Mielenkiintoista nähdä, millainen pojasta tulee hänen kasvaessaan."

"Isä ja poika, jotka näyttävät todella paljon toisiltaan."

"Hurmaava video."

Julkaisun pääset katsomaan alta. 

Olemme aiemmin uutisoineet siitä, kuinka Grimes paljasti eräässä haastattelussa, ettei heidän poikansa kutsu häntä äidiksi. Sen sijaan pieni X kutsuu äitiään tämän oikealla etunimellä

Grimesin mukaan hän uskoo poikansa aistivan sen, ettei hän täysin identifioidu kyseiseen sanaan. 

- Äidiksi tuleminen oli minulle suuri uudelleensyntyminen taiteellisesti. Äitiys on asia, joka tuntuu minulle oudolta sanoa. Jostain syystä en identifioidu siihen sanaan. Pieni X sanoo minua myös Claireksi, ei äidiksi. Ehkä hän aistii "vastenmielisyyden", joka minulla on kyseistä sanaa kohtaan, hän kertoo ja jatkaa.

- En edes tiedä miksi tunnen niin kyseistä sanaa kohtaan, sillä kunnioitan äitiyttä. Minä en vain tunnista siitä sanasta itseäni.

Lue myös: Maskiton Elon Musk joutui kritiikin kohteeksi: "En edes ole yllättynyt tästä"

Lue myös: Grimes sai paniikkikohtauksen ja päätyi sairaalaan - aikoo aloittaa terapian

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat