Kuva: AOP

Justin Bieber täyttää 28 vuotta - kuka on henkilö pop-maailman ikonin takana?

01.03.2022 08:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Justin Bieberin ja hänen äitinsä välit ovat tällä hetkellä läheiset. Näin ei ole kuitenkaan aina ollut.

Jo nuorena pop-maailman yhdeksi kärkinimeksi noussut Justin Bieber, 28, on ehtinyt uransa aikana tekemään lukemattomasti listahittejä ja myymään yli 150 miljoonaa albumia. Hän on saanut 22 Grammy-ehdokkuutta ja voittanut niistä kaksi.

Bieber ponnahti maailmankuuluksi YouTube-videoillaan, joita hän teki nuorena poikana.

Vaikka pop-tähdellä on nykyisin lämpimät välit äitinsä Pattie Malletten, 46, kanssa, asia ei aina ole ollut niin. Vuonna 2014 Bieber joutui vaikeuksiin virkavallan kanssa. Tuolloin 19-vuotias Bieber pidätettiin, sillä pop-tähti ajoi autoa päihtyneenä.

Bieber muisteli tapahtumaa vuosi sitten Instagram-tilillään.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pian tapahtuman jälkeen Bieberin ja tämän äidin välit katkesivat hetkellisesti.

- Olin etäinen äitiini, sillä olin häpeissäni. En koskaan halunnut, että äitini joutuisi pettymään minuun, mutta tiesin hänen olevan, Bieber kuvailee tapahtumia jälkikäteen.

- Me vietimme jonkin aikaa puhumatta, joten luottamuksen uudelleenrakentaminen vie aikaa. Hän on upea nainen ja rakastan häntä, pop-tähti jatkaa.

Tällä hetkellä Bieberin ja hänen äitinsä välit ovat läheisemmät kuin koskaan.

Kaikki, mitä sinun tulee tietää Bieberin äidistä

Mallette syntyi vuonna 1975. Hänen isänsä lähti Malletten ollessa 3-vuotias, jonka jälkeen hänen nuoruutensa oli yhtä vuoristorataa.

- Kun tulin teini-ikään, ryhdyin kokeilemaan huumeita, alkoholia ja rikoksia turruttaakseni tuskani. Olin lähes koko valveillaoloaikani päissäni, Mallette kertoi vuonna 2008.

Hän kertoi myös lähteneensä kotoa 15-vuotiaana. Päihteiden ja rikollisuuden täyttämä nuoruus oli loppua ennen aikojaan, sillä Mallette yritti surmata itsensä.

18-vuotiaana Mallette synnytti poikalapsen, tulevan pop-tähden. Vuosi oli tuolloin 1994. Vaikka hän oli tuolloin jo jättänyt alkoholin ja päihteet, hänellä oli kuitenkin taloudellisesti haastavaa.

Vuonna 2012 Mallette julkaisi muistelmateoksen Nowhere But Up, jossa hän muistelee lapsuuttaan ja nuoruuttaan. Hän kertoo muistelmateoksessaan tulleensa seksuaalisesti hyväksikäytetyksi nuoruudessaan useita kertoja. Hän kertoo teoksessa osan hyväksikäyttäjistä olleen hänen perhetuttujansa tai sukulaisia.

Bieber seurusteli pitkään näyttelijä Selena Gomezin, 29, kanssa. Vaikka pop-tähden ja näyttelijän suhde on sittemmin hiipunut, Mallettella on edelleen läheiset välit Gomeziin. Erään lähteen mukaan Mallette pitää Gomezia lähes omana tyttärenään ja ihailee tätä.

Lämpimästä suhtautumisesta pop-tähden entiseen puolisoon, Mallette tukee kuitenkin myös Bieberin nykyistä aviovaimoa, Hailey Bieberia, 25.

Lue myös: Justin Bieber ryhtyi kannabisbisnekseen - alkaa myymään hittibiisin mukaan nimettyjä sätkiä

Lue myös: Justin Bieberillä todettiin koronatartunta - "Hän on valtavan pettynyt"

Lue myös: Justin Bieberin jatkobileiden ammuskelussa osuman saanut räppäri pääsi sairaalasta

Lähde: Hollywood Life

Kilpailut

Uusimmat