Kuva: AOP

Laulaja Kelisin puoliso Mike Mora on menehtynyt vatsasyöpään - puhui sairaudestaan avoimesti

15.03.2022 11:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

2000-luvun alkupuolella erityisesti Milkshake-kappaleestaan tunnetun Kelisin puoliso sai diagnoosin reilu vuosi sitten.

R&B-artisti Kelisin, 42, puoliso, valokuvaaja Mike Mora on menehtynyt vatsasyöpään. Kelisin edustustiimi vahvisti asian Entertainment Tonight -julkaisulle.

- Valitettavasti on totta, että Mike Mora on nukkunut pois. Pyydämme kaikkia kunnioittamaan Kelisin ja hänen perheensä yksityisyyttä. Kiitos, kommentoi Steve Satterwaite, joka edustaa Red Light Management -yhtiötä.

Useat Moran ja Kelisin ystävät ovat muistaneet edesmennyttä valokuvaajaa. Yksi muistaneista on näyttelijä ja muusikko Evan Ross, 33.

"Menetimme eilen veljen. Kaipaamme todella sinua Mike. Muistelemme niitä upeita hetkiä, joita vietimme yhdessä", Ross kirjoittaa Instagram-julkaisussaan.

Myös valokuvaaja Brian Bowen Smith muistaa edesmennyttä kollegaansa Instagramissa.

"Kuulimme eilen masentavia uutisia, rakas ystävämme Mike on nukkunut pois viime yönä. Työskentely kanssasi oli nautinto. Rakastin kaikkia kysymyksiäsi sekä intohimoasti perhettäsi ja valokuvausta kohtaan. Se muistuttaa minua itsestäni. Lähetän rakkautta hänen vaimolleen ja perheelleen. Mike oli sairastanut jonkin aikaa, mutta hän rakasti olla kuvauksissa. Tänään ajattelemme sinua jokaisella otolla. Loistava esimerkki siitä, miksi on tärkeää elää joka päivä täysinäistä elämää ja olla kiitollinen siitä, että saa olla täällä. Rakastan sinua MM. Aivan liian pian. Hän oli loistava valokuvaaja ja olisi voinut edetä pitkälle. Suloisin mies, jota olen eläissäni tavannut", Smith muistelee julkaisussaan.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moran vatsasyövän oireet alkoivat syyskuussa 2020. Oireet alkoivat pian sen jälkeen, kun Mora muutti perheineen maatilalle Los Angelesin ulkopuolelle. Hän kuvaili oireita "pahimmaksi kivuksi" vatsassaan.

Mora kuvasi kamppailuaan syöpää vastaan Instagram-tilillään.

"Syyskuun 28. päivä 2020...

Tämä kuva on otettu silloin, kun minua siirrettiin UCLA Santa Monican onkologian osastolle läheisestä Ronald Reaganin sairaalasta. Tämä herrasmies, latinalainen veljeni, näki kuinka heikko olin. Hän katsoi minua kohti lähtiessään huoneestani ja sanoi 'olen nähnyt ihmisten selviävän mitä hulluimmista tilanteista, pysy vahvana veli, selviät kyllä'. En ikinä unohda hänen kasvojaan...

He sanoivat 18 kuukautta. Siitä on kulunut nyt tasan 12. Pelottaa ihan hitosti. Tarina jatkuu. Rakastan sinua Kelis", Morano kirjoitti Instagramissa viime syyskuussa.

Mikäli kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kelisillä ja Moralla on kaksi yhteistä lasta: 6-vuotias poika ja vuoden ikäinen tytär. Kelisillä on myös aiemmasta suhteestaan 12-vuotias poika.

Lue myös: Laulaja Meat Loaf on kuollut - vaimo vierellä viimeisinä hetkinä

Lue myös: Kotoaan kuolleena löydetyn Melrose Place -näyttelijän kuolinsyy selvisi

Lue myös: Ensisilmäyksellä-sarjasta tunnettu sivuosanäyttelijä on kuollut

Lähde: Entertainment Tonight

Kilpailut

Uusimmat