Kuva: AOP

Elon Musk haastoi Vladimir Putinin kaksintaisteluun - panoksena Ukraina

15.03.2022 20:15 - Jenni Tuusjärvi / jenni.tuusjarvi@bauermedia.fi

Teknologiayrittäjän twiitti sai ristiriitaisen vastaanoton. Osa kommentoijista huomautti, ettei Musk voisi asettaa toista valtiota panokseksi.

Teknologiayrittäjä Elon Musk, 50, on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa toimittuaan aktiivisesti auttaakseen Ukrainan selviytymistä Venäjän suurhyökkäystä vastaan.

Musk on myös twiitannut aktiivisesti niin näkemyksistään kuin tekemisistään. Viimeisimpänä tempauksenaan Musk haastoi Venäjän presidentin Vladimir Putinin, 69, kaksintaisteluun.

"Täten haastan Vladimir Putinin kaksintaisteluun. Panoksena on Ukraina", miljardööri kirjoittaa Twitterissä.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päivitys ei jäänyt Twitterin käyttäjiltä huomaamatta ja se saikin ristiriitaisen vastaanoton Twitterin käyttäjiltä.

"Taistelu olisi ohi kymmenessä sekunnissa. Se riippuisi ainoastaan siitä, kuinka paljon Elon haluaisi tehdä vahinkoa ja kuinka nopeasti. Ei mistään muusta. Elon on myös 19 vuotta nuorempi", eräs kommentoija pohtii kuvan kera, jossa verrataan Putinin ja Muskin pituuksia.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa kuvan tästä.

Eräs kommentoija pyysi Muskia tutustumaan feministisiin, kansainvälisten suhteiden teorioihin.

"Suosittelen sinua lukemaan joitain feministisiä, kansainvälisten suhteiden teorioita siitä, kuinka lähes kaikki sodat maailmassa ovat seuraasta maskuliinisesta egoilusta. Fyysikkona tuskin yhdyt siihen, että ohjusten ja maskuliinisten kehonosien välillä on yhteys, mutta loput on informatiivista", kommentoija kirjoittaa Muskille.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Eräs kommentoija myös huomautti, ettei Musk voi lyödä toisesta valtiosta vetoa, sillä se ei ole Muskin siitä huolimatta, vaikka tämä voittaisi kuvitteellisessa kamppailussa.

Uutisoimme aiemmin Ukrainan varapääministerin pyytäneen Muskilta apua, jotta tämä voisi auttaa Ukrainaa saamaan vakaamman internet-yhteyden. Musk vastasikin pyyntöön nopeasti toimittamalla Starlink-vastaanottimia Ukrainaan.

Lue myös: Ukrainan varapääministeri pyysi apua Elon Muskilta - Muskilta nopea vastaus

Lue myös: Elon Musk toimitti internet-laitteita Ukrainaan - varapääministeri kiittää teknologiamiljardööriä

Lue myös: Elon Muskin mukaan Starlink-verkkoa on häiritty Ukrainassa - keskittyy nyt kyberpuolustukseen

Suosittelemme

Uusimmat