Kuva: AOP

Millie Bobby Brown toi poikaystävänsä punaiselle matolle - miehen rintaa koristi Ukrainan lippu

17.03.2022 12:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Millie Bobby Brown ja Jake Bongiovi poseerasivat samanvärisissä asuissa.

Stranger Things -tähti Millie Bobby Brown, 18, poseerasi yhdessä poikaystävänsä Jake Bongiovin, 19, kanssa Bafta-gaalan punaisella matolla 13. maaliskuuta.

Bobby Brown oli sonnustautunut kokomustaan iltamekkoon ja Bongiovilla oli päällään musta puku sekä valkoinen kauluspaita. Bongiovin rintaa koristi myös pinssi, joka esittää Ukrainan lippua. 

Bongiovi on legendaarisen rock-laulaja Jon Bon Jovin poika. Huhut Brownin ja Bongiovin suhteesta alkoivat ensimmäisen kerran viime kesänä.

(kuva: AOP / EPA)

Stranger Things -sarjan neljäs tuotantokausi on yksi Netflixin odotetuimmista. Nyt sarjan fanit voivat iloita, sillä seuraavan tuotantokauden julkaisupäivämäärä on paljastettu. 

Dufferin veljekset, jotka sarjan ovat luoneet, paljastivat kirjeessä, että neljäs tuotantokausi on jaettu kahteen eri osaan ja ensimmäinen osa julkaistaan 27. toukokuuta. Voit lukea lisää täältä. 

(kuva: AOP / EPA)

Bafta-järjestön gaalassa eniten palkintoja keräsi Dyyni-elokuva, joka sai viisi palkintoa. Elokuva palkittiin muun muassa kuvauksesta ja visuaalisista efekteistä. Illan merkittävimmät palkinnot menivät kuitenkin länkkärielokuvalle The Power of the Dog. Leffa sai parhaan elokuvan palkinnon, ja ohjaaja Jane Campion palkittiin parhaasta ohjauksesta

Lue myös: Millie Bobby Brown täytti 18 vuotta - poseeraa poikaystävänsä kanssa ikonisina hahmoina

Lue myös: Myös Bafta-gaalassa näytettiin keskisormea Putinille - asialla Rebel Wilson

Lue myös: Millie Bobby Brown joutui TikTok-tähden hurjien väitteiden kohteeksi - fanit raivostuivat

Kilpailut

Uusimmat