Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Shirly Karvinen testaa valehtelutaitojaan - onko bilettänyt Flo Ridan kanssa?

19.03.2022 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Kuutamolla-ohjelmassa Shirly Karvinen, Meeri Koutaniemi ja Kimmo Ohtonen pyrkivät bongaamaan toistensa valheet.

Kuutamolla-ohjelmassa tällä kertaa tarinoita kertovat radiokanava Basson aamujuontaja Shirly Karvinen, valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja luontotoimittaja Kimmo Ohtonen. Kukin heistä esittää elämästään kolme erikoista väittämää, joista kaksi on totta ja yksi valetta. Muiden osallistujien on keksittävä, mikä väittämistä on palturia.

Shirly Karvinen väittää ensimmäisenä, että hän on esiintynyt Kiinassa hammastahnamainoksessa. Toinen väittämä on, että hän on juhlinut hittiräppäri Flo Ridan kanssa. Kolmantena Karvinen kertoo onnitelleensa kerran häissä väärää sulhasta.

Koutaniemi ja Ohtonen tenttaavat Karvista väitteistä kiivaasti. Flo Ridan kanssa nainen kertoo juhlineensa Filippiineillä Miss Universum -kilpailujen jatkoilla.

- Meillä oli hyvin pientä small talkia. Käytännössä että ”miten menee”, Karvinen sanoo.

Hän kertoo olleensa Flo Ridan kanssa samassa seurueessa. Karvinen sanoo Flo Ridan esiintyneen Miss Universum -kilpailussa ja olleensa tästä syystä juhlissa mukana. Karvinen kilpaili Miss Universumissa alkuvuodesta 2017. Kuutamolla-jaksossa selviää, onko Flo Rida -kertomus totta vai ei. Flo Rida tunnetaan muun muassa kappaleistaan Low ja Good Feeling.

Kuutamolla
MTV3
klo 21.00

Lue myös: Me Naiset: Shirly Karvinen seksuaalisuudestaan: "Henkistä yhteyttä ei löytynyt miesten kanssa"

Lue myös: Shirly Karvinen paljastaa karun faktan Miss Universum -kisoista: "Sen kanssa on pakko elää"

Voice.fi ja Basso kuuluvat Bauer Mediaan.

Suosittelemme

Uusimmat